Tartele cu peste sunt delicioase la apertiv. Daca aveti aluatul de tarta pregatit atunci se pregatesc foarte rapid. Daca nu, atunci pregatirea acestei retete cu peste dureaza circa o ora.
Tartele cu peste sunt delicioase la apertiv. Daca aveti aluatul de tarta pregatit atunci se pregatesc foarte rapid. Daca nu, atunci pregatirea acestei retete cu peste dureaza circa o ora.
Pentru aluat untul se freaca cu galbenusul si cu un praf de sare. Adaugam apoi faina putin cate putin si un pic de apa. Aluatul se framanta pana cand nu se mai lipeste de maini.Ungem formele de tarta sau formele de briose cu putin ulei. Intindem aluatul, apoi taiem si punem aluatul in forme imbracand si peretii.
Acoperim aluatul cu folie de aluminiu, pentru a se coace frumos, fara sa se umfle.Coacem circa 15-20 de minute pana se rumeneste frumos. Scoatem formele din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Pentru umplutura bucatile de ton se amesteca cu boabele de porumb, ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri, rosiile curatate si taiate cubulete mici. Adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Umplem tartele cu aceasta salata.
Mini-tartele cu peste se servesc calzi sau reci cu o felie de lamaie.
Pentru aceasta minunata reteta ar fi ideal:Tava pentru briose marca Kitchen Craft,de la Kitchenshop.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand ai pofta de ceva dulce la ceas de seara, ca sa nu te simti prea vinovat, pregatesti o prajitura fara zahar, macar stii...
Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zaharPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii