Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, pudrat cu sare si piper, pune intr-un bol si se adauga uleiul de masline, 2 linguri zeama de lamaie si putin coriandru; se amesteca usor, se acopera si se lasa deoparte.
Intr-un vas pe foc se pune untul, apoi buchetelele de conopida si brocoli, ciupercile feliate, usturoiul taiat, morcovul rondele, toate curatate si spalate, amestecand usor. Dupa ce s-au inmuiat si apa din ciuperci a scazut, se adauga vinul si putina apa, sare, piper, putin coriandru, apoi se lasa pe foc sa fiarba, iar dupa ce a scazut, se opreste focul.
Pestele se pune pe gratar, iar dupa se s-a rumenit pe ambele parti, se pune pe farfurie alaturi de legume.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe