Mancaruri cu vanat

Reteta Iepure cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2-3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, i

ingrediente

   pulpele din fata si din spate si gitul
   1/2 pahar ulei
   5-6 cepe mari
   2 linguri bulion
   5-6 boabe ienibahar
   1 foaie de dafin
   200 g masline
   1/2 lingurita zahar
   1 ceasca de vin (in lipsa
   o ceasca de apa cu o lingura otet de buna calitate)
   sare

mod de preparare

In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2-3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, foaia de dafin, maslinele spalate si intepate cu acul. Se amesteca totul usor cu lingura, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet pina este gata (sosul bine scazut). Se amesteca din cind in cind mincarea pentru ca sa nu se prinda de fundul cratitei.
Incearca si Escalop din carne de urs
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.