De aici ideea e ca se cam ameteca toate, se pune puiul deasupra si se da la cuptor.
Orezul nu se fierbe, nu se caleste, se pune asa.
Zeama, adica supa si suc de rosii, puneti sa acopere totul. Apoi carnea o lasati pe deasupra. Am pus pulpele si aripile fierte si pieptul crud.
Dupa o vreme, la alegere, in functie si de cuptor, puteti intoarce carnea. Eu am facut totul cu capac, ai mei vor mancarea mai cu zeama, fireste ca puteti face, ca la TV, fara capac si rumenit totul, dupa chef.
Parerea mea: este excelenta, se simt distinct gusturile, e o varza calita cu un amestec de consistenta glutinoasa data de orez. Ce as schimba: as fierbe/cali varza murata in avans, deja e acida, cu sucul de rosii ramane cam taricica, noroc ca am taiat-o fidea, gata congelata. Orezul l-as pune mai spre final si as alege unul cu bob mare, eu am pus din cel “romanesc” ca stiu ca ne place pilaful mai rascopt. Dar combinatia, e buna, merita incercata.
Daca nu aveti gaina, puneti puiul crud deasupra si suc de rosii sau bulion indoit cu apa.
Reteta de varza bulgareasca a fost propusa de BD pe forum culinar.
Serviti portiile de varza bulgareasca putin rumenite la cuptor.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe