O placinta care este foarte buna si rece
Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in putin ulei de masline. Cand devine transparenta adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca impreuna cca 3 min. Adaugam apoi ghebele, sardinele cu tot cu sos, rosiile tocate impreuna cu sucul, sare si piper dupa gust amestecam si lasam sa fiarba cca 5 min. Intr-o oala fierbem pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Dupa aceea le amestecam cu sosul. Intr- o tava unsa cu ulei adaugam 3 foi de placinta unse cu ulei, adaugam pastele si deasupra adaugam cele 2 foi de placinta unse cu ulei. Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii