Panko, pesmetul japonez se prepara foarte simplu si se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc. Se scot 2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin.
Panko, pesmetul japonez se prepara foarte simplu. Se scot 2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult de atat. Inainte de a pune painea la uscat sa taiati coaja.
Cand s-a uscat, se faramiteaza cu degetele pana obtineti firimituri.
Acesta este panko, pesmetul japonez care se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereO prajitura usoara si racoritoare, preluata de la katty , careia-i multumesc :-*
Prajitura cu ananas si fulgi de cocos
Comentarii