Sosuri albe

Reteta Ciulama de ciuperci a la Delia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
Delia_20440 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa in ulei, se adauga faina. Se amesteca, se pune apa, se amesteca, se adauga ciupercile oparite in prealabil, pe

ingrediente

   O ceapa de marime medie
   4 sau 5 catei de usturoi
   o lingura de faina
   1/2 sau o cana de apa
   ciuperci la alegere
   2 linguri smantana sau iaurt
   vegeta sau condimente la alegere
   ulei

mod de preparare

Se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa in ulei, se adauga faina. Se amesteca, se pune apa, se amesteca, se adauga ciupercile oparite in prealabil, pentru a scurta durata de fierbere. Se lasa la foc mic circa 5-10 minute. In final se adauga smantana, usturoiul pisat si condimentele. Se mai lasa 1 minut, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se poate servi cu pilaf de orez, mamaliguta, paste si chiar cu piure de cartofi.
Incearca si Sos de hrean cu smantana si oua fierte
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci a la Delia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.