Sosuri albe

Sos de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
Marina Matei 1584 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust.

ingrediente

   1 iaurt gros(preferabil de oaie si bivolita)
   sare
   usturoi

mod de preparare

Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.

Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici
Incearca si Sos de sardele cu mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite