Ciorba taraneasca de pui este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba aveti nevoie de un pui intreg, de preferinta de casa. Puiul il curatam si il spalam. Il taiem in bucati si il punem la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Il lasam sa fiarba la foc potrivit, luand spuma de cate ori este nevoie. Ceapa taiata marunt o calim foarte putin. Zarzavaturile taiate julien sau cubulete le calim impreuna cu ceapa.
Cand carnea este aproape fiarta, punem zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati, apoi cartofii. Borsul fiert separat in cateva clocote, il turnam in oala. Lasam ciorba sa dea in cateva clocote, apoi punem rosiile oparite si decojite, apoi taiate in cuburi.
Cand toate legumele si carnea sunt fierte adaugam sare si frunzele de leustean (daca se poate legate in buchet), mai lasam sa fiarba 4-5 minute, apoi luam de foc.
Ciorba taraneasca de pui o servim fierbinte cu patrunjel verde presarat. Daca va place cu smantana puteti adauga 1 lingura. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar divainbucatarie.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe