Pentru supa taraneasca cu taitei se prepara supa de oase. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.
Pentru supa taraneasca cu taitei se prepara supa de oase. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. telina radacina, morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ardeiul gras si ceapa se inabusa in ulei si 50 ml apa, se adauga supa si se fierb 15 minute. Se adauga cartofii si se fierb inca 10 minute. Din faina, oua, sare si putina apa se pregateste coca pentru taitei. Se lasa 10 minute, se intind foi subtiri, se lasa sa se zvante 10 minute, se ruleaza si se taie subtire. Taiteii se scutura de faina si se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa fierbere, se adauga apa rece, se lasa 10 minute, se trec sub jet de apa rece si se introduc in supa. Iaurtul sau smantana diluata cu putina supa se adauga la sfarsitul fierberii.
Supa taraneasca cu taitei se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii