Ce trebuie sa contina si cum se pregateste meniul pentru masa de Pasti

Ne aflam deja in Saptamana Mare si cu siguranta va ganditi ce veti pune pe masa festiva de Pasti. 


Daca nu v-ati horatat inca cu ce sa va surprindeti invitatii, va spunem noi ce nu trebuie sa lipseasca din meniul traditional pentru o masa romaneasca de Pasti.


La fiecare dintre aceste preparate va spunem separat si cum sa le preparati:


Aperitive:


Oua rosii 




Descopera cele mai bune 10 retete de drob  




Ciorbe:


- Ciorba de miel 


- Gulas de miel 


Ciorba de miel cu macris


- Ciorba de miel a la grec




Friptura de miel:

Descopera cum sa faci cele mai bune 10 fripturi din carne de miel 




Deserturi: 


- Pasca fara aluat


- Pasca cu aluat de cozonac


- Pasca fara aluat, cu ciocolata 


- Pasca impletita




Descopera cele mai bune 10 retete de cozonaci pentru Pasti




Sursa foto: honeywerehome.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci