Ne aflam deja in Saptamana Mare si cu siguranta va ganditi ce veti pune pe masa festiva de Pasti.
Daca nu v-ati horatat inca cu ce sa va surprindeti invitatii, va spunem noi ce nu trebuie sa lipseasca din meniul traditional pentru o masa romaneasca de Pasti.
La fiecare dintre aceste preparate va spunem separat si cum sa le preparati:
Aperitive:
- Descopera cele mai bune 10 retete de drob
Ciorbe:
Friptura de miel:
- Descopera cum sa faci cele mai bune 10 fripturi din carne de miel
Deserturi:
- Pasca fara aluat, cu ciocolata
- Descopera cele mai bune 10 retete de cozonaci pentru Pasti
Sursa foto: honeywerehome.com
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii