Ce trebuie sa contina si cum se pregateste meniul pentru masa de Pasti

Ne aflam deja in Saptamana Mare si cu siguranta va ganditi ce veti pune pe masa festiva de Pasti. 


Daca nu v-ati horatat inca cu ce sa va surprindeti invitatii, va spunem noi ce nu trebuie sa lipseasca din meniul traditional pentru o masa romaneasca de Pasti.


La fiecare dintre aceste preparate va spunem separat si cum sa le preparati:


Aperitive:


Oua rosii 




Descopera cele mai bune 10 retete de drob  




Ciorbe:


- Ciorba de miel 


- Gulas de miel 


Ciorba de miel cu macris


- Ciorba de miel a la grec




Friptura de miel:

Descopera cum sa faci cele mai bune 10 fripturi din carne de miel 




Deserturi: 


- Pasca fara aluat


- Pasca cu aluat de cozonac


- Pasca fara aluat, cu ciocolata 


- Pasca impletita




Descopera cele mai bune 10 retete de cozonaci pentru Pasti




Sursa foto: honeywerehome.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori