Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si...
Piept de gaina paneSe prepara din pui, gaina, etc. Se taie pasarea bucati, se pune la fiert cu apa rece, cit sa o acopere si sare. Se ia spuma...
Ciulama de pasareGaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi ceapa...
Gaina cu sos picant de la BunicaSe portioneaza gaina, se inabusa in untdelemn cu ceapa o ora, se pune sare si piper si se serveste cu legumele pregatite...
Gaina taraneascaCarnea de vaca si cea de gaina se spala, se taie in bucati si se pun la fiert cu apa rece. Dupa ce carnea a dat in clocot si...
Supa limpedeSe alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se ia spuma, apoi se adauga...
Rasol de pasare si legumeGaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc potrivit; dupa...
Supa de pasare cu taitei de casaSe curata gaina, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a pus ceapa si sarea. In timp ce gaina fierbe...
Bors de gaina cu lobodaSe curata gaina si se pune la foc cu apa rece cit sa o acopere si se fierbe incet. O parte din piept si maruntaie se taie...
Supa de gainaSe curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se...
Bors moldovenescO lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care a fiert...
Sos alb pentru carne fiartaSe rumeneste in unt ceapa tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Cind apa...
Mincare de gutuiSe curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe...
Bors de gainaSe taie carnea in bucati potrivite si se pudreaza cu faina. Se taie ardeii in rondele, se toaca ceapa, se pune in cratita si...
Gaina cu sos de ceapaSe pune carnea la fiert in apa rece cu sare, se lasa sa fiarba la inceput la foc mai tare pina da in clocot si apoi la foc...
Rasol de gaina cu legumePentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4...
Supa de pasare