• taiati fructul de papaya pe jumatate si il scobiti cu o lingura (el trebuie sa fie moale
Smoothie de papaya si telina• separati albusul de galbenus • bateti albusul cu sare si lamaie folosindu-va de un tel
Smoothie mango, pere si bezea• spalati si taiati perele cuburi • spalati, curatati si taiati morcovii cuburi • rupeti frunzele
Smoothie de pere, morcovi, busuioc si ghimbir• introduceti fructele de padure proaspete, impreuna cu laptele rece, Creme patisserie, mierea si mixati in blenderul Oster
Milkshake de fructe de padure• curatati pepenele de coaja si samburi, taiati-l bucati si introduceti-l in blenderul Oster Delighter • adaugati peste
Trio de smoothie si shake• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul
Mousse de banane, curry si ghimbir• rupeti biscuitii si macinati-i in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu scortisoara • scoateti untul din frigider
Cheesecake rece• taiati merele si bananele cuburi, scoateti samburii si adaugati-le in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand...
Mar cu banana si biscuit• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare • se adauga legumele si frunzele
Supa crema de verdeturi• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legume• se curata ficateii, se spala si se lasa la scurs• se pun la fiert in lapte cu putina
Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si
Mousse de peste afumat• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si
Fasole batuta• perele se curata de coaja, lasandu-le codita • scobiti-le in interior fara sa le rupeti si
Para posata in vin• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
Negresa cu ciocolata, nuci si rom• separati albusurile de galbenusuri • bateti albusurile spuma cu putina sare, apoi incorporati zaharul si adaugati
Pandispan cu caise confiate• coaceti vinetele si ardeii, curatati-i si tocati-i cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte
Zacusca de legume• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
Ratatouille• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •
Cotlet de porc in crusta de fistic• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casa• indepartati grasimea in exces pentru a evita ca rezultatul final sa fie un preparat uleios • asezonati
Coaste de porc cu sos de soia, miere si sweet chilly• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplut• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de
Tochitura moldoveneasca• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi• taiati pulpa de porc cuburi• morcovii, telina, ardeii si cartofii
Tocanita de berbecut si porcSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaV-am adus un pranz perfect de duminica si zic duminica pentru ca in cursul saptamanaii eu nu prea am timp sa gatesc mai ales...
Coaste de vitel in sos de rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri