 
					Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot zaharul. Adauga...
Glazura de ciocolata 
								Caramelizati zaharul la foc mic amestecand ca sa nu se arda. Cand s-au caramelizat toate cristalele de zahar puneti untul...
Sos caramel 
								Pulpa de caise zdrobite si laptele se pun pe foc intr-o craticioara, la incalzit. Zaharul se mixeaza cu galbenusele pana se...
Mousselina de caise 
								Se fierb bananele cu zaharul si apa si sucul de lamaie. Se pune amestecul in mixer si apoi se strecoara. Se amesteca...
Mousse de banane pentru copii 
					1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca pentru...
Inimioare cu jeleu 
					Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind bine,...
Glazura de caise 
					Se freaca intr-un castron 4 galbenusuri cu zaharul, si o lingura de fecula de cartofi, bine de tot pana se albeste ca o...
Sos de rom 
					Se pune la fiert laptele cu vanilia. Cind incepe sa fiarba se acopera si se ia de pe foc. Se freaca ouale cu zaharul si faina...
Sos de vanilie cu faina 
					Intr-o cratita smaltuita se amesteca galbenusurile cu zaharul, adaugind incet laptele caldut ca sa se desfaca bine...
Sos de vanilie pentru budinca 
					Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se...
Sos de vanilie 
					La un pahar nu prea plin de zahar pudra se adauga 2-3 linguri de apa fierbinte (sau zeama de fructe), praf de vanilie si se...
Glazura de zahar 
					Se bat bine cu telul doua albusuri spuma si continuind sa se bata se adauga zahar pudra atit cit sa se obtina o compozitie...
Glazura alba 
					Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune...
Glazura de cafea (nefiarta) 
					Fructele proaspete (capsuni sau zmeura) se aleg si se trec prin sita. In piureul de fructe se adauga zahar, apa si se pune la...
Sos din fructe proaspete 
					Caisele uscate se aleg, se spala, se asaza in cratita si se toarna deasupra apa rece. Dupa 2-3 ore, cind caisele s-au umflat,...
Sos de caise uscate 
					Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit se adauga...
Glazura de cacao 
					Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu...
Glazura de ciocolata cu albus de ou
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori