Pulpele de ied se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate pu
Pulpele se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate putin supa de oase in timp ce se prajesc. Intre timp legumele se curata, se spala si se taie capetele la fiecare morcovii, telina si guliile se fierb in apa cu sare. Pastaile se oparesc cu cepele verzi in apa cu sare pentru 1-2 minute.
Se aranjeaza legumele pe farfurie. Madeira se amesteca cu untul, pulpele se aseaza peste legume si apoi se adauga si untul. Pulpele se vor unge cu sosul din tigaie dupa ce au fost puse pe farfurie . Reteta Pulpe de ied cu legume a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii