Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de fazan cu frisca si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul s

ingrediente

   2 bucati de fazan
   3 legaturi de morcovi
   3 legaturi de legume amestecate
   1 ceapa rosie
   3 catei de usturoi
   foi de dafin
   3 gulii
   1 telina
   200 g ciuperci
   2 lingurite tarhon
   80 g orez
   putina untura
   3 linguri de faina
   5 l frisca
   600 ml lapte

mod de preparare

Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul.


Condimentam dupa gust. Cand carnea devine aproape moale adaugam orezul.


Intre timp preparam rantasul si il turnam in supa.


Apoi adaugam amestecul de frisca si lasam sa dea in clocot. Adaugam otet dupa gust.


La servire presaram cu putin tarhon.
Alte retete recomandate:





Varza cuptor


Tocanita de pipote cu inimi
Incearca si Frigarui de vita cu salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de fazan cu frisca si tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.