Mancaruri cu varza

Reteta Gratin de varza rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Telina gratinata"
 
Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina amestecand repede, apoi am adaugat cate put

ingrediente

   Doua maini de varza fiarta
   tocata grob
   30 g unt
   15 g faina
   200 ml lapte
   felie de sunca mai groasa
   50 g branza gruyere (eu am pus 25 g emmental si 25 g gruyere)
   50 g smantana
   piper aromat
   sare
   un praf de nucsoara
   Pentru sos bechamel:20 unt
   faina
   lapte
   sare si nucsoara

mod de preparare

Am facut un sos bechamel din 20 unt, faina, lapte, sare si nucsoara. Am topit untul, am adaugat tata faina amestecand repede, apoi am adaugat cate putin lapte pana cand l-am incorporat pe tot. Am pus sare si un praf de nucsoara.


Am incorpora apoi in sos sunca taiata cubulete, smantana si jumatate din branza rasa.


Am uns un bol cu unt, am pus in el varza fiarta, tocata grob, am turnat deasupra sosul, am presarat cu restul de jumatate de branza , iar deasupra am pus cele cateva bucatele de unt care au ramas.


Am copt 15 minute la 200 grade Celsius.
Pofta buna!





Reteta Gratin de varza rosie a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro





Alte retete cu varza: Varza umpluta
Incearca si Varza a la Brasov
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de varza rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.