Sosuri pentru spaghete

Reteta Sos bechamel, besciamella, sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Noodles cu legume si sos de soia"
 
Topesc untul intr-o craticioara la foc mic.
Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sar

ingrediente

Doza clasica e:
   100 gr unt
   100 gr faina alba
   1 litru de lapte
   Apoi sare
   piper
   nucsoara (facultativ) dupa gust

mod de preparare

Topesc untul intr-o craticioara la foc mic.


Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sarea.


Adaug apoi incetisor laptele amestecind mereu ca sa se omogenizeze bine.


Apoi pun pe foc amestecind mereu pina se ingroasa.


Cind e gata o iau de pe foc si pun rapid pelicula, filmul transparent sau cum ii zice, deasupra ca sa nu se formeze pielita si las sa se raceasca.


Cind e rece adaug nucsoara si eventual piper.



Pofta buna!





Reteta Sos bechamel, besciamella, sos alb a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Incearca si Pesto Genovese
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel, besciamella, sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru spaghete

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite