Preparam blatul: Batem spuma albusurile, dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile, faina,...
Tort cu crema de capsuniIncingeti cuptorul la 200 grade C. Bateti ouale si zaharul spuma. Incorporati faina, praful de copt si migdalele. Puneti...
Tort cu mango si crema de branzaDrojdia o dizolvam in lapte caldut. Frecam margarina, untura si smantana pana devin o pasta omogena apoi incorporam faina,...
CovrigeiTiramisu reţetă cu blat Blatul il facem ca pe pandispan, batem albusurile apoi incorporam zaharul, apa, galbenusurile,...
Tiramisu reţetă cu blatAm folosit 2 tipuri de tort: Diplomat pentru "minge" si Amandina pentru "teren". Diplomatul il...
Tort MingeCiorba radauteana, cum ii spune si numele este traditionala pentru zona orasului Radauti, dar si pentru intraga Bucovina....
Ciorba radauteanaCiupercile le spalam bine in apa rece si le fierbem 15 minute in apa cu sare, foi de dafin, otetul si piperul boabe. Le...
Salata de ciuperci cu usturoiBiscuitii ii farmantam cu mana sau la robot, adaugam laptele si untul. Vom obtine o coca destul de dura. Acesta este blatul,...
Prajitura cu branza dulce si caramelFicateii ii spalam bine si scurgem de apa, ii prajim in unt circa 5 minute apoi adaugam busuiocul, usturoiul si smantana apoi...
Pate de ficat aromatFierbem in apa cu sare cartofii curatati, dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei. Carofii mai mari ii taiem in 3 sau...
Cartofi la cuptor cu smantanaAluatul:Dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit....
Chifle pufose cu branzaPreparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca. Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul...
Tort BarbieUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori