Sticky pork belly este o reteta cu piept de porc de-ti vine sa te lingi pe degete! :)
Sticky pork bellyScotch eggs este o reteta deosebita de aperitive potrivita pentru orice petrecere sau ocazie festiva.
Scotch eggsTagliatelle ai frutti di mare sunt printre felurile mele preferate de paste, pentru ca imi plac foarte mult fructele de mare...
Tagliatelle ai frutti di mareOssobuco alla milanese este o reteta specific italiana, care imbina perfect aromele mediteraneene si care se gateste lent,...
Ossobuco alla milanese - ItaliaConopida cu bacon la cuptor este o mancare cu conopida rapida, delicioasa si deloc greu de preparat. Este o reteta culinara...
Conopida gratin - FrantaNasi goreng - Indonezia, este o mancare delicioasa cu piept de pui si legume, usor de preparat, foarte aromata!
Nasi goreng - IndoneziaAceasta supa de gainusa este intr-adevar acea "supa pentru suflet", facuta dintr-o gainusa crescuta la tara, rasfatata,...
Supa de gainusa ca la bunicaCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPlacinte codrenesti sarate si dulci sunt placinte cu branza sarata si/sau dulce, care pot fi servite la mic dejun, gustare...
Placinte codrenesti (sarate si dulci)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.