Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu...
Friptura normanda
Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din...
Friptura servita rece
Feliile de muschi se sterg cu prosop curat, se prajesc in ulei fierbinte cate trei minute pe fiecare parte, dupa care se...
Muschi de vaca inabusit
Muschiul se sterge cu prosop curat, se aseaza pe un fund de lemn si se taie pe laturi cate o fasie subtire. Se sareaza partea...
Muschi Chateaubriand
Se curata carnea de pielite, se impaneaza cu bucati de costita afumata si cu catei de usturoi, se sareaza si se unge cu ulei....
Friptura impanata din carne de vaca
Se spala carnea, se usuca cu un prosop curat, apoi se prajeste in unt sau in ulei. Se lasa in cratita si se fierbe un sfert...
Friptura inabusita din antricoate de vaca
Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si...
Biftec cu ciuperci
Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile...
Biftec corsican
Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se...
Biftec elvetian
Feliile de carne se sterg cu un prosop curat, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se prajesc in ulei incins...
Biftec englezesc
Se spala spanacul, se pune la fiert cu apa cu sare, apoi se scoate si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de...
Biftec cu garnitura de spanac
Se curata carnea de pielite si se taie felii groase. Se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei si o cana de supa de zarzavat....
Friptura de vaca
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane