Se dau cepele si cartoful prin masina de tocat si se amesteca cu verdeata tocata marunt, sare, piper si carnea tocata....
Perisoare cu smantana
Se pune carnea tocata intr-o farfurie adanca si se amesteca bine cu oul, ceapa tocata, orezul ales si spalat in mai multe...
Rosii umplute
Se curata carnea de pielite, se taie felii si se da prin masina de tocat impreuna cu cepele curatate si cartofii curatati si...
Sarmale cu varza acra
Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat apoi se amesteca intr-o farfurie adanca cu un cartof si doua cepe...
Sarmale in foi de vita
Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de...
Crochete din carne de porc
Se curata dovleceii de partea alba, se spala in apa rece si se golesc de seminte. Se lasa sa se scurga. Carnea se amesteca cu...
Dovlecei umpluti
Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte...
Biftecuri prajite
Se spala guliile, se curata de coaja si se golesc de miez cu varful unui cutit bine ascutit. Carnea se trece prin masina de...
Gulii umplute
Se curata cartofii, se taie felii subtiri si se lasa in apa rece. Separat, se amesteca carnea cu ceapa data prin masina de...
Musaca de cartofi
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa calda. Dupa trei sferturi de ora se ia oala de pe foc si se face un...
Musaca cu piure de cartofi
Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop curat si se pun la fript pe un gratar asezat pe jar. Ciupercile se spala, se...
Cotlete de oaie cu ciuperci
Carnea se curata de oase si de grasime, se taie bucati mari si groase de 4 cm, se presara pe fiecare bucata de carne un...
Pastrama de oaie
Se scoate osul de la pulpa, se desface carnea si se bate cu un batator de lemn. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se unge...
Pastrama de oaie afumataSe sparge oul, se adauga apa cat incape in trei jumatati de ou, se adauga un praf de sare si se cerne deasupra faina. Se...
Placinta dobrogeana
Ardeii umpluti cu sos se prepara in doi pasi, prima data se pune la fiert, apoi in cuptor. Prima data insa, pregatim...
Ardei umpluti cu sos
Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune...
Chiftele
Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec se pune...
Chiftele marinate cu tarhon
Carnea se amesteca cu ceapa calita in unt si cu franzela inmuiata in lapte si faramitata bine, se sareaza si se pipereaza...
Cotlete rusesti
Carnea se curata de oase si de grasime, se trece prin masina de tocat si se lasa intr-un vas adanc. Se amesteca cu...
Ghiudem
Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat sa o acopere si cu un praf de sare. Se fierbe pana cand furculita...
Limba de oaie cu sos de legume
Se scot maruntaiele, se spala si se taie bucati potrivit de mari, apoi se insiruie pe o frigare asortate intre ele cu felii...
Frigarui din maruntaie de oaie
Se curata carnea de pielite, se spala si se trece prin masina de tocat. Se lasa intr-un vas adanc si se amesteca cu ceapa...
Sarmale cu carne de oaie
Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se...
Carne de miel cu marar verde
Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu...
Carne de miel cu spanac
Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt,...
Carne de miel cu tarhonSe curata ceapa si usturoiul, apoi se spala si se taie bucati lungi de 4-5 cm. Se pun impreuna intr-un vas adanc si se...
Stufat de miel cu verdeata
Muschiul se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit,...
Muschi de miel cu smantana
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane