Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la...
Iahnie de fasole la ceaunTocanita cu ciuperci este o reteta cu ciuperci delicioasa ce poate fi consumata alaturi de orez, mamaliga si multe altele....
Tocanita cu ciuperciOrezul spalat se pune intr-o cratita impreuna cu uleiul, ceapa verde taiata inele si ardeiul taiat cubulete; se lasa putin sa...
Garnitura de orez cu legumeOuale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc...
Oua umpluteBranza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am...
Papanasi din branza de vaciSpanacul se spala bine, se fierbe 20 minute in 1/4 l apa clocotita si apoi se pune intr-o strecuratoare. Se raceste. Dupa...
Mancare de spanacCeapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici...
Tocanita cu carne de vitel
BLAT: 1. Bateti albusurile spuma. 2. Cand acestea se tin pe tel, adaugati, pe rand, cate 1 lingura de zahar, batand dupa...
Prajitura cu nuca si foi de napolitane
1. Pentru foi se freaca bine margarina cu zaharul pudra, se adauga smantana, coaja rasa si zeama de lamaie si la urma faina...
Foi cu crema de zahar ars
1. Pentru FOI se bat ouale cu zaharul pana ce acestea isi tripleaza volumul. Se adauga faina rezultand un aluat elastic, care...
Foi cu frema de oua si cacao
Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude,...
Chiftelute cu carne de porc
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti oala pe foc si lasati sa...
Supa din carne de curcan
Nucile se prajesc in cuptor apoi se dau prin masina de macinat nuca. Se lasa sa se raceasca. Ingredientele pentru foi se...
Prajitura cu nuca si crema cu cafea ness
Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand...
Prajitura "Inghetata falsa"
1. Pentru foi bateti albusurile spuma cu zaharul. Cand acestea se tin bine de paletele mixerului, adaugati, pe rand,...
Prajitura dobos
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane