Pentru budinca de ficat se curata ficatul de pielite si de vine. Se da de doua ori prin masina, impreuna cu doua chifle...
Budinca delicioasa de ficat
Rosiile umplute cu ficat sunt aperitive simple si delicioase. Se aleg rosii frumoase, se taie capacul si se scobesc inauntru....
Rosii umplute cu ficat si smantana
Pentru ficatul prajit in tigaie ficatul nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte si apoi...
Ficat prajit in tigaie
Pentru ficatul la gratar cu unt si patrunjel se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara cu putin...
Ficat la gratar cu unt si patrunjel
Pentru frigaruile de ficat cu slanina se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate...
Frigarui de ficat cu slanina
Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind untura cu...
Limba rece cu masline
Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre gatlej,...
Limba umpluta cu sos de smantana
Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin faina, ou...
Limba pane cu ceapa si patrunjel
Pentru ficatul de vitel ianbusit se curata ficatul de pielita de deasupra. Se impaneaza cu cateva bucatele de slanina. Se...
Ficat de vitel inabusit
Pentru creier de vita fiert inainte de a fi curatit, creierul trebuie tinut cel putin o ora in apa rece, ca sa iasa tot...
Creier de vita fiert
Creierul pane se pregateste foarte usor si este foarte bun. Aveti nevoie de 1 creier de vaca sau 2 creieri de vitel.
Creier pane de vita
Pentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva...
Creier cu rosii la cuptor
Pentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata...
Limba rasol cu ceapa si patrunjel
Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se prajeste in...
Limba cu sos de smantana
Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana inlocuind...
Limba delicioasa cu sos de rosii
Sarmalele cu carne de purcel este o mancare cu carne delicioasa si se face la fel cu sarmalele cu varza dulce. Se servesc...
Sarmale cu carne de purcel
Pentru varza acra cu costita afumata se e taie o varza mare, murata, in felii. Daca este prea acra, se spala intr-o apa sau...
Varza acra cu costita afumata
Pentru lintea cu costita afumata se alege lintea, se spala si se pune intr-o cratita cu apa rece sa fiarba pe jumatate.
Linte cu costita afumata
Pentru pulpa de porc cu chimen la cuptor se sareaza un but de porc (pulpa dinapoi) si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se...
Pulpa de porc cu chimen la cuptor
Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se...
Cotlete de purcel la gratar
Pentru felii de parizer pane se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza pielita dimprejur; se dau prin...
Felii de parizer pane
Pentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi, carnea de...
Pulpa de berbec la tava cu usturoi
Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul...
Cotlete de berbec la tigaie
Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din...
Cotlet simplu de berbec la gratar
Tocana de porc cu rosii este o mancare de carne delicioasa si se pregateste la fel ca tocana de vaca. Se serveste cu mamaliga.
Tocana de porc cu rosii
Carnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...
Carne de purcel cu varza
Pentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o...
Anghemaht de miel cu lamaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori