Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se infierbanta o...
Pilaf simplu de prepelite
Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost impuscate, dar...
Potarnichi la frigare
Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin unt si...
Potarnichi cu smantana si ceapa
Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura, adica...
Friptura simpla de iepurePentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si se tine la...
Friptura de iepure cu smantana si usturoi
Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar...
Iepure cu masline si arpagic
Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o...
Iepure cu zarzavat
Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in...
Papricas de iepure cu slanina
Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o...
Cotlete de caprioara
Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...
Snitel delicios de caprioara
Pentru ficatul de gasca simplu se alege un ficat frumos, proaspat si alb, se indeparteaza vana de sange si locul unde a fost...
Ficat de gasca simplu
Pentru gasca fripta la cuptor se curata gasca, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa...
Gasca fripta la cuptor
Pentru curcan fript se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o...
Curcan fript
Pentru porumbei cu mazare boabe trebuie alesi totdeauna numai porumbei tineri. Se curata ca si puii, se sareaza si se pun...
Porumbei cu mazare boabe
Pentru porumbeii fripti cu unt si slanina se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul n-a fost atins de fiere, se pune...
Porumbei fripti cu unt si slanina
Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel...
Porumbei umpluti cu carne de vitel
Pentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa clocotita...
Gasca pe varza
Rata cu varza se pregateste la fel ca mancarea de came cu varza. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, varza, bors, bulion sau...
Rata cu varza
Pentru friptura de boboc de rata pe varza cu boia se alege totdeauna o rata tanara. Se curata rata, se sareaza si se pune...
Boboc de rata pe varza cu boia
Pentru rata cu mazare boabe se fierbe mazarea boabe cu zeama de carne. Cand este aproape fiarta, se adauga sare, zahar si...
Rata cu mazare boabe
Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita fara...
Gasca cu castraveti si ceapa
Pentru curcanul umplut se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o...
Curcan umplut delicios
Gasca umpluta cu ficat si ciuperci se pregateste la fel ca si curcanul umplut. Veti avea nevoie de o gasca, paina, ficat de...
Gasca umpluta cu ficat si ciuperci
Pentru gaina rasol simpla se alege o gaina grasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa fierbinte. Se ia spuma, se...
Gaina rasol simpla
Toate mancarile de pui cu sos si zarzavat se pot face si din gaina. Mancarile de gaina sunt foarte gustoase si se servesc calde.
Mancari de gaina
Pentru ostropelul de rata cu ceapa si usturoi se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu...
Ostropel de rata cu ceapa si usturoi
Pentru rata cu masline si ceapa se prajesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Daca rata este grasa, se pune...
Rata cu masline si ceapa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori