Se spala cartofii si se fierb cartofii. Cind s-au racit, se curata, se taie in cuburi mici. La fel se taie carnea. Se dau pe...
Salata din carne de pasare si maionezaSe spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si...
Bors cu carne de vita si tarhonSe pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele bine...
Supa din carne de vitaSe fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga...
Budinca de taitei cu carneSe scot simburii maslinelor si se dau prin masina de tocat carne impreuna cu miezul de piine inmuiat in apa si stors bine....
Salata de maslineMacaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.
Macaroane cu carneSe alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi...
Salata de sparanghel cu carne de pasareSe pregateste o supa de carne care se strecoara si se pune la fiert. In aceasta supa se adauga carnea bine spalata, taiata...
Supa din carne macra si ouaCarnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa si se da la cuptor.
Ghiveci cu carneCarnea taiata bucatele, se fierbe inabusit impreuna cu o ceapa impartita in sferturi. Cind este aproape gata, se adauga...
Vinete cu carneSe inabusa carnea taiata bucatele in margarina, cu putina apa; separat se pregateste prin fierbere amestecul de ceapa si...
Ciuperci cu carneCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu legumele. Se amesteca cu albusul si verdeata si se formeaza crochete potrivite...
Crochete din carne cu legumeSe taie carnea de minzat in doua felii, ca pentru snitele, se bat feliile pe ambele parti si se fierb in aburi sau se inabusa...
Rulade de carne umpluteSe pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea...
Supa cu carne afumata si fasole uscataCartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau se dau tot pe razatoare. 150...
Salata din carne de pasare cu coniacSe taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se...
Cornuri umplute cu carneBamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa...
Bame cu carne de vitaSe umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi gata, se...
Dovlecei umpluti cu carne de pasareSe fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg....
Carne de vaca cu legume si orezSe taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare...
Chifla umpluta cu brinza de vaci si carneSe da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu felia de franzela, inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu...
Chifetlute cu carne de vacaSe fierbe vrabioara impreuna cu morcovul taiat felii, in putina apa si sare, acoperit. Legumele, fierte separat si scurse, se...
Vrabioara de vaca cu legumeCiupercile se spala, se curata si se taie feliute fine, care se calesc in 50 gr. de unt. Se pun citeva linguri de zeama de...
Sos de ciuperci cu vinDovleceii curatati si spalati, taiati in rondele se pun la fiert cu carnea, rosiile si ceapa pina se inmoaie. Se adauga...
Dovlecei cu carneSe sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se...
Ciorba de carne de porcDin 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi folosit la...
Supa concentrata de carneSe topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara...
Gulas de porcVarza se taie felii groase de cca 2 cm si se sareaza. Se pune intr-o cratita si se acopera cu supa (sau apa calda). Se lasa...
Varza cu carne "Bigos"Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia...
Budinca de carne de porc si de berbecSe toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica....
Bulete de carneSe curata zarzavatul, se spala, apoi se taie marunt si se caleste in grasime. Se adauga apa fierbinte sau, daca se poate,...
Supa de legume cu costita afumata