Sucul de citrice este o bautura forate delicioasa si veti avea nevoie de portocale, grepfruit, lamaie sau lime si se poate...
Suc de citricePentru prajitura delicioasa cu mere si scortisoara intr-un bol combina ingredientele uscate. In alt bol combina ingredietele...
Prajitura delicioasa cu mere si scortisoaraSosul frantuzesc pentru salata este foarte delicios si se poate prepara in doar 10 minute. Sosul se poate folosi atat pentru...
Sos frantuzesc pentru salataSupa de dovlecei cu legume este delicioasa, foarte sanatoasa si se poate prepara in doar 30 de minute. Se incalzeste uleiul...
Supa de dovlecei cu legumePentru orez egiptean simplu se spala si se scurge orezul bine. Se pune uleiul intr-o oala si se incalzeste. Se adauga orezul...
Orez egiptean simpluPentru pui Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau...
Pui CalypsoSalata de menta cu rosii este o salata simpla si delicioasa. Se aseaza ingredientele in straturi. Se da la rece doua ora...
Salata de menta cu rosiiPentru clafoutis cu mere vei avea nevoie de zahar, faina, oua, lapte, mere, scortisoara,zahar pudra si stafide. Da drumul la...
Clafoutis cu merePentru sos de usturoi cu sos de soia veti avea nevoie de usturoi, ulei, sos de soia, mustar, miere si paprika iute. Se baga...
Sos de usturoi cu sos de soiaPentru muffinul aperitiv cu sunca si masline se amesteca ouale cu laptele. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca...
Muffins aperitiv cu sunca si maslineCafeaua cu aroma de scortisoara recomandam iubitorilor de cafea in special in sezonul sarbatorilor de iarna. Se pune cafeaua...
Cafea cu aroma de scortisoaraSupa de mazare si afumatura este o ciorba de legume cu carne traditionala si delicioasa. Intr-o oala mare se pune la fiert...
Supa de mazare si afumaturaSosul pentru souvlaki este foarte delicios, se prepara in doar 5 minute, si este un ingredient indispensabil a frigaruilor...
Sos pentru souvlakiOrezul grecesc este foarte delicios si se serveste cu souvlaki sau cu alte mancaruri de carne. Se pun toate ingredientele...
Orez grecescDulceata de portocale se poate prepara foarte simplu si se foloseste la prajituri, deserturi si chiar si la unele mancaruri....
Dulceata de portocale simpluUleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai...
Ulei aromat cu ierburi proaspeteMuffins - reteta de baza poate fi folosita la tot felul de variante de briose si prajituri delicioase. Intr-un bol se pun...
Muffins - reteta de bazaSosul Shogun pentru salata este usor de preparat, veti avea nevoie de maioneza, sos de soia, otet din vin rosu si piper alb....
Sos Shogun pentru salataFriganelele cu porumb sunt aperitive cu legume delicioase si sanatoase ce se prepara in mai putin de o ora. Se caleste ceapa...
Friganele cu porumbPentru sos de ardei iute cu usturoi da toate ingredientele prin robot pana obtii o pasta. Mai adauga sare, zahar sau otet...
Sos de ardei iute cu usturoiCartofii cu cimbru la cuptor sunt foarte deliciosi si se pot servi ca si garnitura la orice el de carne sau langa legume. Se...
Cartofi cu cimbru la cuptorDeasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Prajitura Dobos cu cremaPentru prajitura Dobos, albusurile se separa, iar galbenusurile se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar.
Prajitura DobosPentru prajitura de zahr ars foile se fac din 3 oua intregi, o lingurita de otet, un varf de cutit de bicarbonat.
Prajitura de zahar arsPentru prajitura de post cu crema aveti nevoie de ulei, margarina, zahar. Este un desert foarte bun.
Prajitura de post cu cremaPentru prajitura cu stafide va trebuie oua, nuca macinata, zahar pudra, un praf de copt si faina.
Prajitura delicioasa cu stafideUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori