Cristina Anamaria - Rețete

Conopida cu muschi file gratin
Mancaruri cu legume

Conopida cu muschi file gratin

Desfacem conopida buchetele, o spalam si o punem la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa,o taiem marunt si o punem...

Conopida cu muschi file gratin
Salata de cartofi cu hering
Salate cu peste

Salata de cartofi cu hering

Se taie ouale si prazul felii, cartofii, maslinele si castravetii cubulete, fileul de peste se taie fasii, se pun toate...

Salata de cartofi cu hering
Salata cu hering marinat
Salate cu peste

Salata cu hering marinat

Mai intai se face o marinata din sucul de la lamaie, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, marar,...

Salata cu hering marinat
Salata cu fasole boabe
Salate cu peste

Salata cu fasole boabe

Ceapa, rosia, ardeiul, gogosarul se taie felii.Salata verde se rupe bucati, telemeaua se taie cubulete se pun toate intr-un...

Salata cu fasole boabe
Aperitive cu crema de branza si somon
Aperitive cu branza

Aperitive cu crema de branza si somon

Se piseaza telemeaua cu o furculita, se adauga smantana, piper, marar si se amesteca. Se taie gogosarul, putin file de somon...

Aperitive cu crema de branza si somon
Sos de visine
Sosuri rosii

Sos de visine

Se caleste putin faina in ulei, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se stinge cu zeama din compot, se adauga sare dupa gust....

Sos de visine
Cordon Bleu la cuptor
Mancaruri cu carne

Cordon Bleu la cuptor

Se taie pieptul de pui felii, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condiment de pui, se pune o felie sunca si...

Cordon Bleu la cuptor
Ciorba de dovlecel
Supe de legume

Ciorba de dovlecel

Morcovul, ceapa, patrunjelul si telina taiate cubulete se pun la calit cu ulei. Cand s-au calit de adauga apa si vegeta si se...

Ciorba de dovlecel
Conopida si brocoli gratinate
Mancaruri cu legume

Conopida si brocoli gratinate

Se desface brocoli si conopida buchetele si se pun la fiert. Se unge un vas cu unt si se presara pesmet. Se pune un strat de...

Conopida si brocoli gratinate
Ardei scazuti cu sos de rosii
Mancaruri cu legume

Ardei scazuti cu sos de rosii

Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare,...

Ardei scazuti cu sos de rosii
Spanac cu ochiuri
Mancaruri cu legume

Spanac cu ochiuri

Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si...

Spanac cu ochiuri
Supa de chimen
Supe de legume

Supa de chimen

Supa de chimen se prepara foarte usor si este foarte sanatoasa si aromata. Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare...

Supa de chimen
Piept de pui cu sos de gutui
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de gutui

Se curata gutuii de coaja si se taie felii subtiri.Se lasa la fiert 2 minute. Se pun feliile intr-o tigaie, se adauga 2...

Piept de pui cu sos de gutui
Silvoita
Dulceata

Silvoita

Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o cratita. La toata cantitatea pe care o vedeti am pus numai 1 kg de zahar...

Silvoita
Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun
Zacusca

Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun

Fasolea se pune in apa cu o seara inainte. Se prajesc pe o plita vinetele si gogosarii. Se curata ceapa si morcovii, ceapa se...

Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun
Tarta cu prune
Prajituri

Tarta cu prune

Se face un aluat din faina, zahar, praf de copt, ou si untura. Se intinde 3 sfert din aluat si se pune intr-o tava. Se pun...

Tarta cu prune
Budinca de macaroane cu branza de vaci
Budinci

Budinca de macaroane cu branza de vaci

Budinca de macaroane cu branza de vaci este o reteta clasica, simpla, fara ingrediente complicate si pe gustul celor mici. Se...

Budinca de macaroane cu branza de vaci
Prajitura Cuburi de Lapte
Prajituri

Prajitura Cuburi de Lapte

Pentru crema amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar plus amidonul. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga...

Prajitura Cuburi de Lapte
Cozonac inflorat cu doua umpluturi

Cozonac inflorat cu doua umpluturi

Un cozonac ce are 2 umpluturi:dulceata de zmeura si crema de nuca si cacao.

Cozonac inflorat cu doua umpluturi
Drob din miel

Drob din miel

Vedeta mesei Pascale!!

Drob din miel
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Coltunasi de post cu gem
3
Dulciuri

Coltunasi de post cu gem

Aceasta reteta de coltunasi cu gem este un desert de post rapid si delicios. Se prajeste pesmetul in ulei si se amesteca apoi...

Coltunasi de post cu gem
Ciorba ruseasca
4
Borsuri

Ciorba ruseasca

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

Ciorba ruseasca
Rulouri cu ciuperci
5
Aperitive cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci

Un aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!

Rulouri cu ciuperci
Parteneri
Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao
ReteteCulinare.RO

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!