Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sarmalute in foi verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa fiarta, apoi se amesteca cu orezul, putina sare si uleiul.

detalii rețetă—

Chec cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se

detalii rețetă—

Galuste cu brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita.

detalii rețetă—

Budinca de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si putina sare, se adauga faina, coaja si zeama de lamiie. La sfirsit, se

detalii rețetă—

Salata de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si

detalii rețetă—

Omleta indiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Supa de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata zarzavatul si ceapa, se spala si se taie subtire dupa care se aseaza intr-un vas cu apa si putina sare si

detalii rețetă—

Supa de ciuperci cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cind zarzavatul este

detalii rețetă—

Sos de rosii condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate

detalii rețetă—

Pilaf de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe

detalii rețetă—

Oua fierte cleioase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 7m 

Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale

detalii rețetă—

Supa din legume de vara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o

detalii rețetă—

Supa crema de legume si zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cind totul este bine fiert, se strecoara, apoi se

detalii rețetă—

Porkolt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea se taie in bucatele mici, patrate, iar ceapa pestisori si se pun impreuna la prajit, intr-o cratita cu

detalii rețetă—