> 

Pe acest forum se accepta doar retete în imagini realizate de membrii Culinar.ro
Acestea vor fi prezentate pas cu pas - cel putin 5 etape, plus imagini cu produsul final si eventual o sectiune (4-5 imagini cu produsul final sunt suficiente)
Nu se accepta poze luate de pe alte forumuri, bloguri, sau din carti..

3 Pagini V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Macrou marinat
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 10:50 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Iata cum s-a intamplat: 4 macroi eviscerati si spalati

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 10:55 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Marinata Macrou

plus ceva lichide (1l apa rece si 250 ml otet),
1 lingura sare,
1 lingurita zahar,
1/4 lgt piper macinat
1/4 lgt piper boabe
1/4 lgt menta
1/4 lgt cimbru
1/4 lgt busuioc
1-2 foi dafin
+ alte mirodenii: oregano, mustar boabe etc

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 10:56 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



pestele se taie bucati de 1 deget grosime

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 10:58 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744




se aduna bucatile intr-un vas in care va trebui sa incapa pestele + lichidul, iar intre timp am pus la dizolvat in otet mirodeniile

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 10:59 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Terminam de bucatit pestele

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 11:00 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Punem lichidul peste peste asa incat sa-l acopere

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 11:02 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Punem capac si il lasam 48 de ore la macerat. Dupa aceea se poate consuma. Daca mai ramane se poate pastra la rece pana la 30 de zile.

Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 22 2005, 11:04 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Eu il voi folosi intr-o salata alaturi de ceapa, masline si eventual cartofi fierti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Mar 23 2005, 09:35 AM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Mersi frumos, acum c vd cum se face l ncerc i eu, mai ales c era foarte ieftin macroul adic 2 euro i ceva chilogramul i vroiam s l iau dar nu eram decis cum s-l fac.
Dar macroul tu l-ai cumprat fr cap sau l-ai curat tu? icon_eek.gif
tii c petele de la cap se mpute i dac i l-a vndut fr cap e primul semn c nu prea era proaspt icon_evil.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eugenia
mesaj Mar 23 2005, 12:39 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,925
Inregistrat pe: 12-December 01
Membrul Nr.: 1,338



Nu se-mpute ca la noi e numa congelat tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cali
mesaj Mar 23 2005, 01:32 PM


Academic Chef


Grup: Membri
Postari: 1,324
Inregistrat pe: 24-March 04
De la: aici
Membrul Nr.: 12,977



Vai Adriana asa-i de ieftin macrou la voi ? Eu am fost ieri sa cumpar macrou si am ales doi amarati cei mai mici care stateau pe ghiata si dupa ce-i impachetase vanzatoarea mi-au iesit ochii ca la broasca , cand am vazut pretul 12 euro si pesti cred ca nu depaseau impreuna 500g.
Asa ca am luat pastrav inghetat pe vineri icon_eek.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Mar 23 2005, 02:25 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Jur pe bulinua mea c aa e, de fapt vroiam s l iau dar cum o aveam pe soacr la cin m gndeam s nu-i ramn vreun os prin gt. icon_evil.gif
Nu gsesc mereu macroul, oricum era un pre promoional.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Higeia
mesaj Mar 28 2005, 01:32 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 1,504
Inregistrat pe: 30-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6,002



QUOTE(mimsi)
Eu il voi folosi intr-o salata alaturi de ceapa, masline si eventual cartofi fierti

...............................................................................
Dar macroul este congelat si decongelat?
Macrou proaspat .la Bucuresti , nu cred ca gasim. icon_bounce.gif
Mie imi place foarte mult macroul cu ceapa , ce se gaseste la magazinele de peste. Oare acesta iese la fel? icon_question.gif
Cu bine Higeia.


--------------------
"Lumineaza-ti zilele vietii , si nu vor mai fi ceeace sunt" Chateaubriand
Cu bine Higeia

[size="5"] http//acasalaIleana/[color="#FF00FF"][/color][size="5"]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Iubita
mesaj Mar 28 2005, 02:02 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 819
Inregistrat pe: 14-January 04
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 11,092



Haide sa va dau reteta mea de macrou marinat. Incercati si nu o sa va para rau, e demential !!

Taiati macroul felii, il dati intr-un clocot, dupa care il puneti in alt vas, deasupra turnati putin ulei, puneti piper, sare, foi de dafin, boia iute, otet asa cat sa curga din sticla o data, si lasati sa fiarba cu capacul pus la focul cel mai mic. Dupa ce a fiert bine se adauga bulionul si se mai lasa un pic.
Pofta mare !!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mimsi
mesaj Mar 28 2005, 10:39 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 177
Inregistrat pe: 10-December 02
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5,744



Scuze pt intarzieri. Mai degraba absente.
Macroul folosit este congelat si apoi decongelat, Higeia. Rezultatul seamana la gust cu macroul cu cepa de care vorbesti tu (si mie imi place), numai ca ceapa o vei pune separat, frecata cu un pic de sare si tinuta in pic in otet abia dupa ce macroul a stat la macerat.
Adriana, pestele folosit de mine a avut cap dar l-am facut sa dispara.
daca incercati sa-mi ziceti cum a iesit. Sa nu folositi otet de mere, ca nu mai are acelasi gust.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Mar 31 2005, 09:08 PM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



L-am pus la marinat asear, m-a fentat la de la supermarket i n-a vrut s mi-l curee.
Te anun cum iese
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulinuta
mesaj Mar 31 2005, 10:59 PM


Mami de Rege si Printz!


Grup: Membri
Postari: 4,330
Inregistrat pe: 10-January 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 20,159



Crezi ca se poate face si fara zahar?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Apr 1 2005, 08:59 AM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



Aoleu, acu' c zici, eu am uitat zahrul eusa_shifty.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulinuta
mesaj Apr 1 2005, 09:07 AM


Mami de Rege si Printz!


Grup: Membri
Postari: 4,330
Inregistrat pe: 10-January 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 20,159



Sa-mi spui si mie cum iese fara zahar...Sau l-ai pus intr-un final??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana Nicoleta
mesaj Apr 1 2005, 09:11 AM


.


Grup: Membri de onoare
Postari: 25,863
Inregistrat pe: 12-March 02
Membrul Nr.: 2,760



N-am pus nica c de la computer n buctrie am uitat de el, am pus numai apa cu oetul i mirodeniile cele mai la ndemn. Mi-am dat seama c am uitat de zahr acum cnt tu ai ntrebat de el! icon_redface.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

3 Pagini V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 28th July 2014 - 10:28 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare