Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si...
Cotlete de mielSpala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa. Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa. Cu un cutit cu...
Cotlete de miel impanateSe pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste...
Cotlete de porc la tavaCotletele se sareaza si pipereaza si se pun in tava la cuptor pana se rumenesc bine (eu le-am tinut cca 30 minute la 350F)....
Cotlete de porc, sos dovleac si caiseCotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute. Se pun apoi la rumenit in unt si...
Cotlete de porc in sos cremos cu mustarCuratam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert. Cotletele le saram, le piperam si le dam cu boia. Le prajim in ulei...
Cotlete rumene cu palarii de piure si ciuperci1. se curata carenea de pielite si tendoane, se spala si se sterge de apa 2. se presara cu sare si piper si se unge cu miere...
Cotlete mediteraneene1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3...
Cotlete impanate1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa. 2. Presarati-o cu sare si piper, apoi...
Cotlete mediteraneeneSe bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intr-un bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei...
Lamb chops (cotlete de miel)1. Peste cotlete se presara bine boia si piper. 2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc...
Cotlet cu bereSe curata cotletele, se spala, se bat, se sareaza si pipereaza dupa care se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa sa se...
Cotlete cu smintinaCotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in...
Cotlete de porc la cuptorSe aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane...
Friptura de vitel cu macaroaneSe rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm,...
Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vinSe presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei...
Cotlete de vitel sote cu sos de vinSe sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc...
Cotlete milanezeSe taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de...
Cotlete de porc la cuptorSe amesteca toate ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe inabusit 5 minute....
Cotlete de miel cu mentaSe bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou...
Cotlete de porc paneSe desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet,...
Cotlete de miel paneSe taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in brinza rasa. Se bate bine un ou, se dau...
Cotlete de miel la gratarSe asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se...
Cotlete de porc inabusiteCotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul...
Cotlete cu piure de mereCotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele...
Cotlete de berbec la gratarSe taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se...
Cotlete de pui paneIntr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un...
Cotlete cu sos picantSe iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv). Fiecare cotlet...
Cotlet pane si naturBucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare...
Cotlete de porc cu sos de vinSe taie slanina in cuburi mici, care se calesc la foc iute, atit cit sa se auresca putin. Se adauga ceapa data pe razatoare,...
Cotlete de porc cu smintinaSe aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de...
Cotlet surpriza