Cornurile umplute cu sunca constituie o gustare ideala pentru micul dejun sau brunch.
Cornuri umplute cu suncaOrezul cu miere este un desert delicios si sanatos pentru cei mici dar si cei mari.
Orez cu miereAcest cocktail este dedicat Olipiadei 2012, pentru a celebra probele la care patrupedul este vedeta.
Cocktail gatul caluluiMacaroanele cu branza reprezinta desertul ideal pentru copii si o modalitate simpla si gustoasa de a transforma niste simple...
Macaroane cu branzaBudinca de taietei cu carnati este o buna optiune pentru o cina usoara sau pentru o caserola de picnic.
Budinca de taietei cu carnatiTartinele cu sos alb si ciuperci pot constitui un aperitiv excelent pentru mesele festive.
Tartine cu sos alb si ciuperciPentru paste cu vinete si legume la cuptor se pun pastele la fiert, apoi se strecoara. Separat, se curata vinetele se taie...
Paste cu vinete si legume la cuptorPentru reteta de spaghete bologneze traditionale spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se...
Spaghete bologneze traditionalePentru budinca delicioasa de ciuperci cu smantana se moaie feliile de paine in lapte. Se spala cateva ciuperci si se pun la...
Budinca delicioasa de ciuperci cu smantanaBriosele cu glazura si flori din pasta de zahar sunt delicioase, dar mai mult decat atat, reprezinta un cadou dulce pentru...
Briose cu glazura si flori din zaharAceasta reteta de salata este foarte consistenta dar mai ales foarte sanatoasa. Pentru a face aceasta salata ai nevoie, de...
Salata raw cu avocadoBudinca din carne de vita este o mancare sanatoasa si satioasa, ideala pentru mese festive sau in familie.
Budinca cu carne de vitaPentru pizza cu ciuperci si taitei pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din timpul normal...
Pizza cu ciuperci si taiteiPentru paste delicioase cu branza asortata se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cand sunt gata se...
Paste delicioase cu branza asortataPentru taitei cu sunca si sos de rosii se caleste in unt ceapa cu sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita...
Taitei cu sunca si sos de rosiiPentru macaroane cu cascaval sau telemea se pun la fiert aproape 2 l apa cu o lingura de sare, intr-o oala incapatoare.
Macaroane cu cascaval sau telemeaPentru paste lungi cu legume asortate pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se...
Paste lungi cu legume asortatePentru budinca delicioasa de macaroane cu cascaval se fierb macaroanele, in apa usor sarata, cu grija sa nu iasa din cratita...
Budinca delicioasa de macaroane cu cascavalPentru macaroane gratinate cu svaiter si smantana se fierb macaroanele intr-un vas descoperit cca 20 minute, se scurg si se...
Macaroane gratinate cu svaiter si smantanaPentru macaroane surpriza cu clatite si ciuperci se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb...
Macaroane surpriza cu clatite si ciuperciPentru fidea de ou delicios cu ciuperci se infierbinta o lingura de ulei, in care se caleste putin usturoiul si ciupercile...
Fidea de ou delicios cu ciuperciPentru crap iute cu morcov si maioneza pestele se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe...
Crap iute cu morcov si maionezaPentru crap delicios cu ciuperci si vin alb se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de...
Crap delicios cu ciuperci si vin albPentru musaca delicioasa cu ton si paste fainoase ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de...
Musaca delicioasa cu ton si paste fainoasePentru macaroane cu salam si ciuperci taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o...
Macaroane cu salam si ciuperciPentru spaghete milaneze intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert...
Spaghete milaneze cu sunca sau costita si ciuperciPentru saramura de platica cu ardei iute si usturoi se curata pestele de solzi, se scot intestinele, se taie capul si coada,...
Saramura de platica cu ardei iute si usturoiPentru crap delicios la cuptor cu usturoi si vin alb se curata crapul, se spala, se scurge bine si se sareaza pe deasupra si...
Crap delicios la cuptor cu usturoi si vin albPentru crap prajit cu boia de ardei pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa...
Crap prajit cu boia de ardeiPentru peste iute la cuptor cu lamaie si vin alb bucatile de file se spala, se curata de eventualele evisceratii ramase, se...
Peste iute la cuptor cu lamaie si vin albPentru salau cu legume si sos de lamaie se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cand este fiert, se...
Salau cu legume si sos de lamaiePentru chiftelute de salau sau cod carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat...
Chiftelute de salau sau codPentru salau cu carne afumata in sos de Riesling pestele se curata si se acreste. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune...
Salau cu carne afumata in sos de RieslingPentru peste cu rosii si varza acra se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface...
Peste cu rosii si varza acraPentru snitel simplu de peste se fierbe pestele, se raceste, se taie in felii apoi fiecare bucata se inmoaie in ou, se trece...
Snitel simplu de pestePentru plachie la cuptor cu legume si vin se curata pestele, se taie in bucati si se freaca cu sare si piper. Este o mancare...
Plachie la cuptor cu legume si vinPentru marinata de peste cu dafin si ienibahar se curata, se taie pestele in bucati, se presara cu sare si se lasa sa se...
Marinata de peste cu dafin si ienibaharPentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de...
Rasol de peste alb cu maioneza si cartofiPentru stiuca umpluta cu legume se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune...
Stiuca umpluta cu legumePentru peste la gratar cu sos de lamaie se spala fileurile de peste in jet de apa rece, repede ca sa nu-si piarda gustul. Se...
Peste la gratar cu sos de lamaiePentru peste simplu inabusit cu cartofi se poate prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga....
Peste simplu inabusit cu cartofiPentru salau polonez cu cartofi si sos de oua salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu...
Salau polonez cu cartofi si sos de ouaPentru peste marinat cu legume asortate se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca,...
Peste marinat cu legume asortatePentru ciolan delicios cu varza si spaghete se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate...
Ciolan delicios cu varza si spaghetePentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne...
File de porc cu afumaturi si smantanaPentru friptura taraneasca din muschi de porc se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera...
Friptura taraneasca din muschi de porcPentru peste rasol delicios cu cartofi si slanina slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna...
Peste rasol delicios cu cartofi si slaninaPentru peste delicios cu cartofi si rosii ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi...
Peste delicios cu cartofi si rosiiPentru salau simplu in aspic salaul curatat si spalat se taie felii. Oasele, capul fara branhii, resturile de la curatat si...
Salau simplu in aspicPentru pirjoale delicioase din muschi de vita muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate...
Pirjoale delicioase din muschi de vitaPentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei...
Biftec traditional cu ou si verdeata