Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sandviciuri cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 

Pentru sandviciuri cu branza de vaci se da branza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pana devine spuma. Se

detalii rețetă—

Sandvisuri cu icre negre si vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung

detalii rețetă—

Sandvisuri cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se

detalii rețetă—

Piine umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se scoate miezul de la franzela, avind grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua

detalii rețetă—

Sandviciuri cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se

detalii rețetă—

Sandviciuri cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si

detalii rețetă—