Se pune la fiert laptele si cand da in clocot se pune mierea de albine, smantana, si 400 g din casul dat prin razatoarea...
Oua in malai ca la MeledicMamaliga pentru puricei trebuie sa fie rece ramasa de la masa precedenta si se frarama cu furculita cat mai marunt. Se pune...
PuriceiMamaliga se sdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand...
Puricei boierestiPentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de...
Extracte de oaseLa prepararea ciupercilor se vor folosi numai ciuperci proaspete intregi dar si zdrentele ramase dupa selectia ciupercilor....
Esenta de ciuperciCupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie...
Esenta de ciuperci cu vinSe poate face dintr-o singura specie de ciuperci sau combinate. Ciupercile trebuie sa fie foarte proaspete. Dupa ce au fost...
Extract de ciuperciTochitura macelareasca a la Miacori Ingredientele pentru 10 persoane. Mod de preparare: Intr-un ceaun, neaparat mai...
Tochitura macelareasca MiacoriBABIC, este un un nume sarbesc care se citeste BABICI. Se spune ca cel ce a adus reteta de acest salam de casa a venit din...
Babic de BuzauSe taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel mult 2...
Rulada de cotlet cu pasta de miciSe pune drojdia cu o lingura de faina si o lingura de apa calda intr-un castron sa dospeasca. Faina se pune in lighea se face...
Cornuri cu tocatura de carnuri si verdeataPentru ca micii sa iasa foarte buni cantitatea minima de carne prelucrata trebuie sa fie 7 kg. Toate ingredientele sunt...
Mici deliciosiSe fierb oualele tari. Dintr-un galbenus, uleiul si sucul de lamaie se face maioneza usor picanta. La rosii, se taie capacul...
Salata portughezaIepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la...
Rasol in bors de iepure impanatPentru 6 persoane este bine sa se foloseasca 1.5 l lapte de oaie. Se pune la fiert laptele indoit cu apa si cand da in clocot...
Bulz a la MiacoriSe amesteca faina cu condimentul de peste, sare si piper. Platica se eviscereaza si se curata de solzi, apoi se cresteaza...
Platica cu saramura picanta de legumeNu stiu cum ar arata 1Mai fara mici, iar cei mai deliciosi mititei sunt cei de la Buzau. De oriunde ai fi, cu aceasta reteta...
Mici ca la BuzauUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori