Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Prajitura Pavlova


7 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 September 2014 - 07:42 AM

Cum adica Pavolva monty?
 



Reteta de la pavlova de la care am pornit este postata de Mon: http://www.culinar.r...0/Tort-Pavlova/

Am inlocuit zaharul cu fructoza si am pus mai putin, nu am folosit faina.

Am folosit asa:

- 180 g albus de ou
- 250 g fructoza
- putin suc de lamaie
- 200 g frisca lichida
- fructe taiate cubulete

Am facut compozitia de bezea, am pus in tava dar cantitati mici (caut poza ca parca am facut).

Cand bezelele s-au racit, am turnat deasupra frisca (neindulcita pentru ca si asa bezeaua este foarte dulce) si deasupra am pus fructele.

Un lucru am constatat dar abia a doua zi cand am mancat o minipavlova ramasa si tinuta la frigider: trebuie ornate inainte de a fi servite (cand bezeaua este crocanta), pentru ca cea tinuta la frigider a doua zi era moale, nu mai era la fel.


1_adeje.jpg 2_Adeje.jpg



#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 September 2014 - 08:02 AM

Poza promisa. Dupa ce le-am turnat in tava le-am turtit putin.

Miniaturi atașate

  • rsz_20140906_162408.jpg


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 September 2014 - 10:03 AM

Si inca o poza - o portie:

Miniaturi atașate

  • rsz_20140906_162513.jpg


#4 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 September 2014 - 10:05 AM

.

Miniaturi atașate

  • rsz_20140906_162521.jpg


#5 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 10 September 2014 - 03:50 PM

uh! ce frumoase sunt. Da, asa e, contactul dintre frisca si bezea nu e indicat sa fie de lunga durata. Poti daca vrei sa ungi bezeaua cu un strat de ciocolata neagra, dar atunci are alt gust. Indicat ar fi ciocolata alba, dar la monty nu e voie! tongue.gif
Asa cum arata ale tale sunt o splendoare si cred ca sunt racoritoare si parfumate!

#6 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 15 September 2014 - 07:16 PM

Adeje, cat ma bucur ca ai facut Pavlova Monty!
Aveam si eu de gand sa incerc...acum am un imbold in plus
Arata foarte bine, bravo
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#7 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 16 September 2014 - 10:00 AM

:)

Adevarul ca este o prajitura minunata. Poate in weekend o repet in varianta tort.

#8 lobby

lobby

    micro Bucatar

  • Membri
  • 39 posturi

Postat 24 October 2014 - 07:30 PM

Pavlova Monty- minunata. Am urmat pas cu pas tipsurile voastre. Imi pare rau ca nu mai am decat o poza din timpul "procesului".

Imagini atașate

  • post_40893_1234697354_thumb.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi