Asa ca ieri cind am vazut-o am luat-o imediat si azi am pus-o la incercare.
Astea sunt cele 3 modele disponibile, mie insa mi-a placut cel mai mult steaua.


Am facut reteta de pe ambalaj, 100 de gr de faina, 100 de ml de lapte si un ou, amestecat-o cu telul din dotare

Unealta trebuie tinuta in ulei, sa fie foarte fierbinte si se introduce in compozitie pina la margine, nu mai mult pentru ca daca acopera partea de sus nu se mai desprinde

si apoi se pune in uleiul incins si in acel moment incepe sa se desprinda


Au iesit cred ca peste 50 de bucati

Si prim plan

Eu le-am dat numai cu putin zahar pudra, tanti care vindea scula zicea ca se poate intoarce si in canalul ala se poate pune umplutura dulce, nutella sau miere, sau sarata.
Cine si-o aminteste si imi da idei de alte compozitii, parca imi aminteam ca se faceau cumva sarate, dar e o amintire foarte vaga. In carnetelul de retete al mamei nu am gasit nimic dar stiu sigur ca le-a facut cindva.