Dragelor, am facut si eu prajitura.... insa am facut-o cu ... ananas! Aici o cutiuta cu prune normale .... nu din alea gigantiice

costa 4 dolari...ananasul a fost 99 de centi ...ca era fara frunze

...doar nici asa nu se mananca frunzele , nu? Am facut o mica modificare in "procesul tehnologic" ... mai intai am batut spuma albusurile cu mixerul , am adaugat zaharul , galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt. iar in final am adaugat uleiul amestecat cu sucul de mar.Nucile le-am pus la urma in bucati , rupte un pic cu mana Aluatul obtinut a fost foarte spumos si nu s-a lichefiat deloc. Apoi am uns o folie de aluminiu cu untura si am presarat-o cu faina , am pus-o in tava si am asezat feliutele de ananas pe toata suprafata , ba le-am mai si suprapus pe alocuri , ca am taiat feliute foarte subtiri . Am pus cam 2/3 dintr-un ananas destul de mare. Am turnat aluatul peste fructe si am copt la cuptor ceva mai mult timp decat era scris in reteta...asta depinde desigur si de cuptorul fiecaruia....al meu e cam batraior

si am si redus un pic temperatura ca incepuse sa se rumeneasca cam cu spor! In fine , cand am scos-o din cuptor , am intors-o cu "popoul" in sus , fructele erau frumos vizibile si am pudrat cu zahar. Combinatia ananas+nuci este grozava... iar reteta foarte simpla si foarte buna. Am sa pun maine si poze cu finalul.
Multumesc pentru reteta si o zi buna tuturor.