Scaloppine all limone adica un delicios cotlet de vitel imbracat in bacon si servit alaturi de un delicios sos de
detalii rețetă—Mai intai facem sosul alb de ciuperci. Am pus ciupercile taiate in tigaie, cu foarte putin ulei. Cand a scazut
detalii rețetă—Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug
detalii rețetă—Pentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se
detalii rețetă—Cotletele de vitel pane sunt foarte usor de pregatit. Se taie cotletele groase de 2 cm. Se indeparteaza bucatica de
detalii rețetă—Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.
detalii rețetă—Cotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe
detalii rețetă—Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca.
detalii rețetă—Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie
detalii rețetă—Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele
detalii rețetă—Prepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru,
detalii rețetă—Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele
detalii rețetă—