tocatura


Crenvursti cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat. Framantati tocatura cu

detalii rețetă—

Rosii umplute cu slanina si carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura.

detalii rețetă—

Tocatura de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatam prazul de frunze, lasand doar bulbul si o mica parte din tulpina. Se spala si se taie bucati, care se

detalii rețetă—

Chiftelute cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga

detalii rețetă—

Curcan umplut cu castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se face o tocatura din carne de porc si slanina proaspata. Se trece de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga un ou,

detalii rețetă—

Cornuri cu tocatura de carnuri si verdeata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune drojdia cu o lingura de faina si o lingura de apa calda intr-un castron sa dospeasca. Faina se pune in

detalii rețetă—

Ciuperci cu usturoi la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata ciupercile. Cotoarele se amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate tocate

detalii rețetă—

Gaina umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecind de doua ori prin

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in

detalii rețetă—

Musaca de clatite cu carne de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Tocatura inabusita cu ceapa si trecuta a doua oara prin masina de tocat carne se amesteca cu doua oua intregi,

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:25m 

Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si

detalii rețetă—

Perisoare din carne tocata cu smintina si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura

detalii rețetă—