Foaia pentru prajitura sfaramicioasa se face din 250 g zahar, 150 g nuca macinata si 5 albusuri.
Prajitura sfaramicioasa
Pentru prajitura Sandocan va trebuie ocana de nuca prajita si taiata, 6 oua, o cana de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri...
Prajitura Sandocan
Foile pentru prajitura Saint-Honore se fac din 350 g alune, 350 g zahar pudra, 10 albusuri, 2 lingurite de amidon.
Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)
Prajitura Roza in trei culori se face din 400 g faina, 1 praf de copt, 120 g untura, 120 g zahar, 1 ou si smantana.
Prajitura Roza in trei culori
Pentru prajitura delicioasa Roza va trebuie oua, zahar, ulei, coaja si zeama de la o lamaie. Este usor de preparat.
Prajitura delicioasa Roza
Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Prajitura Rita
Pentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Prajitura cu crema Regina Maria
Pentru prajitura rece se face un blat rece din 600 g biscuiti pisati, 600 g nuca macinata, 600 g zahar pudra.
Prajitura receBriosele Daneze sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose aveti nevoie de faina, oua, zahar, ulei, lapte, drojdie, sare...
Briose DanezeCondimentul italian poate fi folosit pentru specialitatile italiene. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de...
Condiment italianCondimentul cajun este delicios si se pot folosi mai ales la mancarurile cu carne. Pentru preparare aveti nevoie de paprika,...
Condiment cajunCondimentul creol se poate folosi la pui, cartofi prajiti sau popcorn. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de...
Condiment creolFaina condimentata pentru snitele este ideala si pentru alte mancaruri pane. Pentru preparare aveti nevoie de faina, sare,...
Faina condimentata pentru sniteleCondimentul sarea bucatarului este ideal pentru orice reteta care necesita sare. Se prepara din sare de mare, usturoi pudra,...
Condiment sarea bucataruluiEsenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare aveti nevoie de...
Esenta de citricePulpe de pui cu legume la cuptor sunt delicioase. Pentru a prepara acest pui la cuptor aveti nevoie de pulpe de pui, cartofi,...
Pulpe de pui cu legume la cuptorPrajitura cu zmeura si iaurt este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, zahar, praf de copt,...
Prajitura cu zmeura si iaurtMaki sushi este un aperitiv delicios. Pentru a prepara suschi aveti nevoie de 10 foi de nori 2 castraveti de sera, taiati in...
Maki sushiSnitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel aveti nevoie de piept de pui, oua, pesmet, faina, sare,...
Snitel vienez de puiRosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete. Aveti nevoie de rosii,...
Rosii grecestiLatkes sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste chiftelute aveti nevoie de cartofi, ceapa, oua, faina, sare si ulei.
LatkesSalata de castraveti cu iaurt este delicioasa. Pentru a prepara aceasta salata aveti nevoie de iaurt, castraveti, sare,...
Salata de castraveti si iaurtPesto alla Genovese este cel mai cunoscut dintre pesto-uri. Iar cel facut acasa este garantat mai bun decat del pe care il...
Pesto alla GenoveseUrechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat...
Urechi de elefantBulgarasi de zapada sunt deserturi foarte delicioase. Pune in robot 1/2 cana nuca de cocos, faina, sarea si 1/4 cana de...
Bulgarasi de zapadaFursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri aveti nevoie de unt, zahar, faina, praf de copt,...
Fursecuri cu cacao si susan
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane