Toate retetele

Prajitura sfaramicioasa
Prajituri

Prajitura sfaramicioasa

Foaia pentru prajitura sfaramicioasa se face din 250 g zahar, 150 g nuca macinata si 5 albusuri.

Prajitura sfaramicioasa
Scoici
Prajituri

Scoici

Pentru scoici se face un aluat potrivit, care se imparte in cinci parti egale. Este un desert delicios.

Scoici
Prajitura Sandocan
Prajituri

Prajitura Sandocan

Pentru prajitura Sandocan va trebuie ocana de nuca prajita si taiata, 6 oua, o cana de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri...

Prajitura Sandocan
Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)
Prajituri

Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)

Foile pentru prajitura Saint-Honore se fac din 350 g alune, 350 g zahar pudra, 10 albusuri, 2 lingurite de amidon.

Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)
Prajitura Roza in trei culori
Prajituri

Prajitura Roza in trei culori

Prajitura Roza in trei culori se face din 400 g faina, 1 praf de copt, 120 g untura, 120 g zahar, 1 ou si smantana.

Prajitura Roza in trei culori
Prajitura delicioasa Roza
Prajituri

Prajitura delicioasa Roza

Pentru prajitura delicioasa Roza va trebuie oua, zahar, ulei, coaja si zeama de la o lamaie. Este usor de preparat.

Prajitura delicioasa Roza
Prajitura Rita
Prajituri

Prajitura Rita

Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.

Prajitura Rita
Prajitura cu crema Regina Maria
Prajituri

Prajitura cu crema Regina Maria

Pentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.

Prajitura cu crema Regina Maria
Prajitura rece
Prajituri

Prajitura rece

Pentru prajitura rece se face un blat rece din 600 g biscuiti pisati, 600 g nuca macinata, 600 g zahar pudra.

Prajitura rece
Briose Daneze
Preparate dulci

Briose Daneze

Briosele Daneze sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose aveti nevoie de faina, oua, zahar, ulei, lapte, drojdie, sare...

Briose Daneze
Condiment italian
Conserve de iarna

Condiment italian

Condimentul italian poate fi folosit pentru specialitatile italiene. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de...

Condiment italian
Condiment cajun
Conserve de iarna

Condiment cajun

Condimentul cajun este delicios si se pot folosi mai ales la mancarurile cu carne. Pentru preparare aveti nevoie de paprika,...

Condiment cajun
Condiment creol
Conserve de iarna

Condiment creol

Condimentul creol se poate folosi la pui, cartofi prajiti sau popcorn. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de...

Condiment creol
Faina condimentata pentru snitele
Mancaruri

Faina condimentata pentru snitele

Faina condimentata pentru snitele este ideala si pentru alte mancaruri pane. Pentru preparare aveti nevoie de faina, sare,...

Faina condimentata pentru snitele
Condiment sarea bucatarului
Conserve de iarna

Condiment sarea bucatarului

Condimentul sarea bucatarului este ideal pentru orice reteta care necesita sare. Se prepara din sare de mare, usturoi pudra,...

Condiment sarea bucatarului
Esenta de citrice
Conserve de iarna

Esenta de citrice

Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare aveti nevoie de...

Esenta de citrice
Pulpe de pui cu legume la cuptor
Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor sunt delicioase. Pentru a prepara acest pui la cuptor aveti nevoie de pulpe de pui, cartofi,...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Prajitura cu zmeura si iaurt
Prajituri

Prajitura cu zmeura si iaurt

Prajitura cu zmeura si iaurt este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, zahar, praf de copt,...

Prajitura cu zmeura si iaurt
Maki sushi
Aperitive cu peste

Maki sushi

Maki sushi este un aperitiv delicios. Pentru a prepara suschi aveti nevoie de 10 foi de nori 2 castraveti de sera, taiati in...

Maki sushi
Snitel vienez de pui
Mancaruri cu carne

Snitel vienez de pui

Snitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel aveti nevoie de piept de pui, oua, pesmet, faina, sare,...

Snitel vienez de pui
Rosii grecesti
Salate de legume

Rosii grecesti

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete. Aveti nevoie de rosii,...

Rosii grecesti
Latkes
Aperitive cu legume

Latkes

Latkes sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste chiftelute aveti nevoie de cartofi, ceapa, oua, faina, sare si ulei.

Latkes
Salata de castraveti si iaurt
Salate reci

Salata de castraveti si iaurt

Salata de castraveti cu iaurt este delicioasa. Pentru a prepara aceasta salata aveti nevoie de iaurt, castraveti, sare,...

Salata de castraveti si iaurt
Pesto alla Genovese
Sosuri pentru spaghete

Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese este cel mai cunoscut dintre pesto-uri. Iar cel facut acasa este garantat mai bun decat del pe care il...

Pesto alla Genovese
Urechi de elefant
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Urechi de elefant

Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat...

Urechi de elefant
Bulgarasi de zapada
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Bulgarasi de zapada

Bulgarasi de zapada sunt deserturi foarte delicioase. Pune in robot 1/2 cana nuca de cocos, faina, sarea si 1/4 cana de...

Bulgarasi de zapada
Fursecuri cu cacao si susan
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu cacao si susan

Fursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri aveti nevoie de unt, zahar, faina, praf de copt,...

Fursecuri cu cacao si susan
Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori