Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de...
Pulpe de pui cu lamaiSalata de leurda cu ridichi este una foarte sanatoasa si delicioasa. Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie...
Salata de leurda cu ridichi
Pentru baclavaua buna se framanta un aluat si se da la rece timp de o ora, apoi se face o turta cam de 2-3 muchii de cutit de...
Baclava bunaPieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata.
Piept de pui pane a la CiobeniPentru fursecul Gandac se freacă margarina cu zahărul până devine spumoasă, ca o cremă. Se adaugă apoi zahărul...
Fursecul Gandac
Vanilicile sunt foarte bune si se fac din faina, unt sau margarina, zahar si nuci macinate.
VaniliciPentru musaca de cartofi cu carne si cascaval se caleste o ceapa taiata cubulete in putin ulei impreuna cu condimentele de...
Musaca de cartofi cu carne si cascaval
Pentru ursuletii prin nuca de cocos va trebuie zahar pudra, faina, unt sau margarina si miere.
Ursuleti prin nuca de cocos
Pentru turtite aveti nevoie de untura, zahar pudra si smantana. Se fac usor si sunt bune.
TurtitePrajitura rapida "Duminica" este un desert complex cu blat si crema ce se poate prepara in mai putin de o ora. Pentru aceasta...
Prajitura rapida "Duminica"Salata de vinete cu pasta de susan este o varianta speciala si delicioasa a celei clasice. Vinetele vor fi coapte, curăţate...
Salata de vinete cu pasta de susan
Stelutele cu nuca se umplu cu ciocolata si se pot servi la ceai. Sunt delicioase si usor de facut.
Stelute cu nuca
Pentru scoarta de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie...
Scoarta delicioasa de copac
Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.
Saleuri
Pentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.
Saleuri simple
Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
Saleuri gustoase
Rozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.
Rozete
Pentru Pusserle va trebuie nuci macinate, zahar, albusuri, coaja si zeama de la o lamaie.
Pusserle
Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Pricomigdale mocca
Pentru pricomigdalele cu cocos aveti nevoie de zahar, albusuri, nuca de cocos si dulceata. Sunt delicioase.
Pricomigdale cu cocos
Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.
Pricomigdale cu aluneFursecurile cu banane se prepara foarte repede, sunt delicioase si se sunt perfecte pentru prieteni sau musafiri. Se amesteca...
Fursecuri cu bananeCrutoanele se servesc la salate, supe sau ca atare in loc de snack. Se taie painea in cubulete. Se presara putin ulei peste...
CrutoaneIarna vine in curand, iar in frigul acesta ne prinde bine o calda bautura de iarna. Intai se incalzeste sucul de mere si se...
Bautura pentru iarnaOrezul prajit cu ou este o mancare rapida, dar totodata foarte sanatoasa si delicioasa. Intai se taie ceapa marunt, la fel si...
Orez prajit cu ouAcest desert cu mere este un aperitiv rapid, delicios si sanatos. Se taie marul in felii si se scoate cotorul. Se pun feliile...
Desert rapid cu mereDaca nu avem timp sa preparam o pizza adevarata, putem incerca aceasta reteta de pizza pe paine. Intai se amesteca pasta de...
Pizza pe paine
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane