Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sandwich cu somon afumat, lamaie si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Reteta de sandwich cu somon afumat am zarit-o prima data intr-una din cartile lui Jamie Oliver si am zis ca trebuie

detalii rețetă—

Sandvis cu pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 21m 

Pentru sandvis cu pui carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de

detalii rețetă—

Sandvisuri cu oua de prepelita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sandvisurile cu oua de prepelita sunt sandwichuri delicioase si sanatoase. Punem in tigaie la topit 50 g unt,

detalii rețetă—

Sandviciuri picante cu ceapa

complexitate reteta Redusa 

Pentru sandviciuri picante cu ceapa ouale rascoapte si tocate marunt se amesteca cu ceapa tocata fin si cu unt

detalii rețetă—

Unt cu patrunjel si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Untul cu patrunjel si lamaie se foloseste la aperitive, gustari pe paine prajita cu felii de rosii. Se toaca marunt

detalii rețetă—

Unt picant pentru tartine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie dupa gust.

detalii rețetă—

Sandviciuri cu stridii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Feliile de paine se ung cu unt, iar deasupra fiecarei felii se asaza cate o stridie. Se pipereaza si se stropesc

detalii rețetă—

Sandvisuri cu sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se ung felioare de paine cu unt, se asaza deasupra jumatate de sardea taiata in lung, deasupra cateva picaturi de

detalii rețetă—