Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte...
Piept de manzat umplut cu carne tocata
Crochetele de pui sunt un aperitiv excelent pentru petreceri dar si o gustare sanatoasa si satioasa pentru cei mici.
Crochete de pui la cuptor
Crochetele de peste la cuptor sunt optiunea ideala pentru o cina usoara sau pot constitui un aperitiv de succes pentru...
Crochete de peste la cuptor
Sosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miere
Inghetata de alune cu ciocolata este un desert pe cat de racoritor in zilele toride de vara, pe atat de delicios prin aceasta...
Inghetata de alune cu ciocolata
Inghetata cu caise este un desert racoritor si sanatos, ideal si pentru cei mici.
Inghetata cu caise si branza de vaci
Pentru snitel vienez de vitel cu pesmet se prepara din pulpa de vitel. Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul...
Snitel vienez de vitel cu pesmet
Pentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se...
Cotlet de porc sau vitel pane si natur
Pentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul...
Biftec simplu cu cartofi prajiti
Pentru biftec traditional cu ou si cartofi se prepara la fel ca si biftecul cu cartofi. Cand se serveste la masa, se pune...
Biftec traditional cu ou si cartofi
Pentru snitzel din carne tocata cu cascaval carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se...
Snitzel din carne tocata cu cascaval
Pentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare....
Frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin
Pentru pui pane traditional cu pesmet se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da...
Pui pane traditional cu pesmet
Pentru snitel vienez cu carne de vitel si lamaie se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele...
Snitel vienez cu carne de vitel si lamaie
Pentru muschi de porc cu vin la cratita se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga...
Muschi de porc cu vin la cratita
Pentru pui simplu la capac se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul...
Pui simplu la capac
Pentru muschi de vaca simplu si delicios la tava se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si...
Muschi de vaca simplu si delicios la tava
Pentru pui fripti simpli la cuptor la puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a...
Pui fripti simpli la cuptorPentru coasta delicioasa de porc umpluta cu mere se alege o coasta mai mult lunga decit lata, se taie la mijloc ca sa formeze...
Coasta delicioasa de porc umpluta cu mere
Pentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare...
Biftec simplu la tava
Pentru friptura de porc cu sos de legume si vin alb se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba...
Friptura de porc cu sos de legume si vin alb
Pentru cocos delicios cu ciuperci si vin intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, puneti slanina taiata in cuburi mici....
Cocos delicios cu ciuperci si vin
Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti...
Cotlet surpriza cu branza si sos
Pentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa,...
Friptura de porc in aluat frantuzesc
Pentru pui umplut cu costita si stafide se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete,...
Pui umplut cu costita si stafide
Pentru mancare delicioasa de dovlecei cu rosii ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si...
Mancare delicioasa de dovlecei cu rosii
Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul...
Mazare cu friganele de paine cu oua
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori