Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta...
Prajitura cu anason
Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi...
Pandispan cu jumatati de prune
Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza...
Pandispan cu jumatati de caise
Galbenusurile se freaca spuma cu cinci linguri de zahar, apoi se adauga pesmetul, sare si un plic de zahar vanilat. In...
Savarina cu pesmet
Drojdia se amesteca cu o lingura de zahar si cu putina faina dupa care se lasa cateva minute la dospit. Faina se admesteca cu...
Savarina din aluat de drojdie
Se bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu...
Piscoturi de sampanie
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava...
Bezele
Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de...
Roseuri cu nuca
Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste...
Pandispan cu mere
Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga...
Pandispan cu mere si oua
Gutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste ele...
Pandispan cu gutui
Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la...
Pandispan cu visine
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se...
Fursecuri
Untul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se...
Fursecuri cu stafide
Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si...
Fursecuri cu nuci
Nu ai nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a prepara aceste delicioase pricomigdale, potrivite si pentru cei mici.
Pricomigdale rapide
Frisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare...
Fursecuri limbi de pisica
Albusurile batute spuma tare cu zaharul se amesteca cu un plic de zahar vanilat, un praf de sare, faina in ploaie si nucile...
Fursecuri cu nuci
Zaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de...
Fursecuri cu nuci spritate
Se freaca galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga albusurile batute spuma, stafidele, nucile tocate, rahatul taiat...
Chec cu stafide si rahat
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul si untul topit. Se toarna laptele cald peste compozitie si se amesteca...
Chec economic
Oul se freaca impreuna cu zaharul si se toarna apoi treptat uleiul. Se adauga sare, praf de copt, coaja si zeama de la o...
Chec colorat
Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit....
Chec cu miere si stafide
Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu uleiul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare cu zaharul si...
Chec cu nuca
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane