Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se zdrobeste....
Farfale de pastarnac
Spanacul se fierbe 5 minute in apa clocotita, dupa care se taie marunt. Separat, se amesteca faina, laptele si oul. Se adauga...
Clatite din spanac cu sos de ciuperci
Se formeaza un aluat din faina, sare, galbenusul de ou, berea si sosul tabasco. Se lasa 2 ore sa se odihneasca. Intre timp se...
Vinete si dovlecei pane
Faina se amesteca cu condimentele si cu putina sare. Se adauga apa si se omogenizeaza pana ce amestecul devine un aluat...
Bhaja cu conopida si brocolli
Cartofii se curata si se taie in doua. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se lasa la racit si se taie in...
Cartofi cu crema de ciuperci
Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu...
Oua cu crema de ciuperci
Ceapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri...
Omleta cu ardei si dovlecei
Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea...
Oua in sos vermut
Ouale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul incins si se...
Omleta cu peste afumat
In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit,...
Omleta cu praz si masline
Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie. Separat, se...
Omleta mediteraneeana
Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic,...
Omleta cu cartofi si spanac
Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele,...
Omleta cu legume
Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se...
Omleta in spirala
Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei. Pe un...
Oua cu sos de mustar
Rosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de ceapa,...
Omleta indiana
Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste...
Omleta de Praga
Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si...
Oua rusesti
Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci...
Clatite cu jambon si ciuperciSe dau prin masina de tocat maslinele fara samburi impreuna cu untul si branza. Se adauga sare si piper precum si cateva...
Pasta de masline cu lamaie
Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul...
Salata de carne de pui si fructe
Se pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o...
Sandvici cu oua, sunca si cascaval
Rosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se decoreaza cu...
Rosii umplute cu oua
Ardeii se pun la copt, apoi dupa ce s-au racit, se curata de coaja, seminte si cotor. Se taie fasii si se calesc in putin...
Omleta cu ardei
Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Se pune pe fiecare jumatate cate putin unt, apoi...
Barcute din ardei cu oua
Se amesteca ketchupul si sosul, esenta de lamaie, mustarul si sarea. Se omogenizeaza bine si se adauga la final smantana....
Salata cu piept de pui si sos
Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa...
Cornulete cu carne
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane