Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de...
Cap de mistret
Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe...
Rasol din cap de mistret
Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In...
Carne de mistret cu castraveti murati
Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...
Chiftelute din carne de mistret
Se trece prin masina de tocat carnea. Se adauga sarea, pierul, boiaua, usturoiul pisat si se framanta bine. Se clatesc intre...
Carnati din mistret
Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura...
Rulouri de caprioara vanatoresti
Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe...
Sivet de caprioara
Spata se curata, se spala si se turteste putin. Se sareaza, pipereaza si se da deoparte. Se toaca resturile de carne cu o...
Spata rulata de caprioara
Carnea de caprioara se spala bine si se punela fiert in apa cu sare, clocotita, la foc mare. Dupa ce a facut spuma, se face...
Supa de caprioara
Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi...
Friptura de caprioara cu garnitura de pere
Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile...
Snitel de caprioara
Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt,...
Tocanita de caprioara
Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul stins cu...
Prajitura cu jumatati de caise
Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se...
Pulpa prajita de caprioara
Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu...
Pilaf de orez cu carne de caprioara
Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor,...
Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara
Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata....
Prajitura cu mere
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, cate o lingura de faina si una de lapte. Se pune...
Prajitura cu mere si scortisoara
Fructele se spala si se curata de samburi sau seminte. Se acopera apoi cu zahar, se stropesc cu rom si se lasa la rece o ora....
Prajitura cu prune, curmale si struguri
Laptele se fierbe impreuna cu zaharul, apoi se pune la racit si se adauga 2 linguri de rom. Separat, se bat spuma tare ouale...
Prajitura cu struguri
Visinele curatate de samburi se pun intr-un vas, cu zahar deasupra. Pentru aluat se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si untul....
Prajitura cu visine
Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de...
Prajitura cu visine
Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si faina...
Prajitura economica
Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune...
Prajitura cu iaurt
Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele...
Prajitura ruseasca
Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins cu zeama de...
Prajitura cu miere
Ouale se bat spuma si se amesteca impreuna cu uleiul pus cate putin. Se asauga apoi putina sare, coaja de lamaie si faina....
Prajitura evreiasca
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane