No SSO cookie

Cum sa fragezesti carnea de vită

Postat de

  • Cum se fragezeste cel mai bine carnea de vita? Sfaturi utile pentru o friptura delicioasa

  • Carnea de vită se frăgezeşte cel mai bine dacă se ţine la marinat. Marinata trebuie să conţină neapărat un ingredient acid cum este oţetul, vinul sau zeama de lămâie. De asemenea nu trebuie să lipsescă uleiul şi sarea. Restul condimentelor se pun în funcţie de gustul fiecăruia. Carnea trebuie acoperită de lichid şi se ţine la frigider de seara până dimineaţa. dacă bucăţile de carne sunt deja subţiate este suficient să stea la marinată doar două ore. Este de evitat folosirea vaselor de metal la marinarea cărnii. Cel mai bine ar fi în vase sau în pungă de plastic.

Alte articole recomandate

  • Supa de carne mai gustoasa

    Supa de carne mai gustoasa

    Pentru ca o supa de carne sa fie gustoasa, trebuie sa fiarba cel putin trei ore. Pana se ia spuma, se pune la foc iute. Dupa aceea, se lasa pe foc domol, cu un capac sprijinit pe gura vasului cu o li ...

    Citeste mai mult
  • Cind se sareaza carnea

    Cind se sareaza carnea

    Carnea nu se va sara cu mult timp inainte de a o gati ca sa nu lase zeama, deoarece pierzind sucul gustul devine fad si se reduc din proprietatile nutritive. ...

    Citeste mai mult
  • Rasol de carne mai zemos

    Rasol de carne mai zemos

    Pentru ca rasolul de carne sa fie zemos si prin urmare gustos trebuie respectate anumite conditii: se va lua de preferinta o bucata mare de carne grasa (partea de jos din spate). Carnea se pune in ap ...

    Citeste mai mult
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1327 :: 17.39MB