No SSO cookie

Secretele aluatului de cozonac

Postat de

  • Iata cateva dintre secretele unui aluat de cozonac reusit.

    • Aluatul devine deosebit de fraged daca se pune in el o lingura de otet.
    • Faina, laptele, zaharul, grasimea si ouale trebuie sa aiba temperatura mainii.
    • Laptele se incalzeste inainte de folosire la 30 de grade sau poate fi inlocuit (apa, vin, bere).
    • In maia nu se pune sare.

Alte articole recomandate

  • Cum se garnisesc cozonacii

    Cum se garnisesc cozonacii

    Vreti sa va garnisiti cozonacii cu migdale sau nuci? Ca sa nu se desprinda, ungeti usor suprafata cozonacului copt cu putina apa. Garnitura nu va mai aluneca. ...

    Citeste mai mult
  • Cei mai buni cozonaci

    Cei mai buni cozonaci

    Pastele se apropie cu pasi rapizi iar pietele si supermarketurile sunt doldora de cozonaci pufosi, buni si mai ales proaspeti. Si cum romanii au tendinta in ultimul timp sa renunte la cozonacii si pa ...

    Citeste mai mult
  • Cozonac pufos

    Cozonac pufos

    Cozonacul se face pufos daca forma in care e bagat la cuptor se acopera cu o hartie de pergament unsa cu grasime. Aceasta se va scoate in ultimele 15 minute de copt. ...

    Citeste mai mult
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1319 :: 17.4MB