No SSO cookie

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Cauta retete in categoriile:

Specific

Regim alimentar

Vizualizeaza dupa

Conserve de iarna

Abonează-te la retete
1 - 10 reţete afişate din cele 104 găsite
  • Branza la borcan (in ulei)

    Timp de gătire: 30 minute

    Complexitate Redusă

    Branza la borcan (in ulei)

    postat de Bucatarella in 2013 Sep 14

    Branza la borcan (in ulei) este o solutie de a pastra branza la borcan, dar si de a-i da diferite arome subtile.

  • Pasta de rosii cu bulion

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Pasta de rosii cu bulion

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Pasta de rosii cu bulion este bun in sezonul rece pentru diferse preparate, de la ciorbe, la mancaruri de post.

  • Zacusca tocata

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Zacusca tocata

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Zacusca tocata si pastrata la borcane, peste iarna, este numai buna pentru mesele din perioada postului si nu numai.

  • Tomate galbene in suc de rosii

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Tomate galbene in suc de rosii

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Tomatele galbene in suc de rosii se pastreaza excelent pentru iarna si pot fi folosite la diverse preparate.

  • Compot dulce de mure

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Compot dulce de mure

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Compotul dulce de mure este de 1000 de ori mai bun decat cel din comert si este si foarte usor de facut.

  • Castraveti murati cu Picant Fix

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Castraveti murati cu Picant Fix

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Castravetii murati cu Pikant Fix se pastreaza mai bine si pe termen mai lung.

  • Rosii cu ardei pentru ciorbe

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Rosii cu ardei pentru ciorbe

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Rosiile cu ardei pentru ciorbe se pot pastra excelent pentru sezonul rece si se pot folosi ca atunci cand sunt proaspete.

  • Magiun de prune

    Timp de gătire: 2 ore

    Complexitate Redusă

    Magiun de prune

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Magiunul de prune este ideal pe paine cu unt, la micul dejun, alaturi de o cafea aburinda sau de un ceai aromat.

  • Compot de prune cu scortisoara

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Compot de prune cu scortisoara

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Compotul de prune cu scortisoara inlocuiest cu succes orice fel de suc sau sirop din comert si poate fi consumat in orice perioada a anului.

  • Dulceata simpla cu mure

    Timp de gătire: 1 ora

    Complexitate Redusă

    Dulceata simpla cu mure

    postat de MariaAntonie in 2012 Oct 05

    Dulceata simpla cu mure este ideala atat pentru micul dejun, cat si pentru desert, pentru clatite cu dulceata sau prajituri cu straturi de dulceata.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2274 :: 18.93MB