2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum repar icrele taiate?
norisor13
mesaj Feb 14 2007, 12:46 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 5
Inregistrat pe: 27-December 05
Membrul Nr.: 29,578



Va rog! Urgent! In acest moment!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
meLuce
mesaj Feb 14 2007, 01:03 PM


Producator bilutze marca inregistrata


Grup: Membri
Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428



(norisor13 @ Feb 14 2007, 11:46 AM) [snapback]305613[/snapback]

Va rog! Urgent! In acest moment!


Norisor, incearca cu un pic de apa ff rece, doar cativa stropi. Eu una, am luat-o de la capat cand le-am taiat, nu stiu sigur daca icrele se repara

NU LUA IN SEAMA POSTUL ASTA


--------------------
Fan n_puiu!






Go to the top of the page
 
+Quote Post
meLuce
mesaj Feb 14 2007, 01:04 PM


Producator bilutze marca inregistrata


Grup: Membri
Postari: 5,264
Inregistrat pe: 19-February 06
De la: Iac-aciulea la beljica
Membrul Nr.: 30,428




Norisor, incearca cu un pic de apa ff rece, doar cativa stropi. Eu una, am luat-o de la capat cand le-am taiat, nu stiu sigur daca icrele se repara

Edit. se repara, mi-am adus aminte. Se iau iara icre, se freaca bine bine, fara nimic, apoi se pun incet incet din icrele taiate.Spor


--------------------
Fan n_puiu!






Go to the top of the page
 
+Quote Post
boni
mesaj Feb 14 2007, 01:06 PM


doar monti...


Grup: Membri
Postari: 2,135
Inregistrat pe: 14-May 04
De la: Sibiu (Romania)
Membrul Nr.: 14,218




daca mai ai icre nepreparate poti sa o iei de la capat dar in loc de ulei pui putin cate putin din compozitia de icre taiate.

EDIT: am scris deodata cu luciana si am fost gand la gand

Acest mesaj a fost editat de boni: Feb 14 2007, 01:08 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
norisor13
mesaj Feb 14 2007, 01:14 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 5
Inregistrat pe: 27-December 05
Membrul Nr.: 29,578



Va multumesc fetelor! Asa am facut si ...le-am reparat!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Odille
mesaj Feb 14 2007, 01:47 PM


micro Bucatar


Grup: Membri
Postari: 10
Inregistrat pe: 15-December 06
Membrul Nr.: 35,459



Salut, fetele!!
Daca si daca nu mai aveti icre de rezerva, aruncati un galbenus de ou in farfurie, il frecati putin (fara ulei), apoi adaugati cite putin din icrele taiate. Succes garantat.
Ziua buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lapona Enigel
mesaj Feb 14 2007, 06:17 PM


Cu ursii albi


Grup: Membri
Postari: 6,053
Inregistrat pe: 5-April 04
De la: inbetween
Membrul Nr.: 13,288



Ia sa dau si eu o solutie : la mine mi se repara mereu cu apa clocotita. Se pune un pic cativa stropi int-run colt si se amesteca pana se leaga dupa care usor se incorporeaza restu. Iar bine mi s-a legat doar cu zeama de lamaie. Iar metoda tatalui meu imbatabile: se fierbe un pic de gris, se ia o lingura de gris, intr-un castron si peste se adauga cate putin icre, se amesteca si tot asa pana ai incorporat tot....wowwww ce pofta imi e, cred ca nu am mancta de doi ani.


--------------------
.................................
În ţări de gheaţă urgisită,
Pe-acelaşi timp trăia cu el,
Laponă mică, liniştită,
Cu piei, pre nume Enigel.
..................................
Că dacă-n iarnă sunt făcută,
Şi ursul alb mi-e vărul drept,
Din umbra deasă, desfăcută,
Mă-nchin la soarele-nţelept.
.......................................


1. Day A.H. - only theories? Explore more at http://channel.nationalgeographic.com/chan...th-pole-shift-1 about the After Humans Era.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 07:17 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



si eu ca norisor acum: urgent!!!!!
nu reusesc sa le repar. sad.gif
am mai avut o tura de icre si am luat-o de la capat- dar degeaba. sad.gif
apoi am incercat sa adaug ulei- dar degeaba. sad.gif
icrele sunt mici, poate de aceea se desfac asa greu? le-am batut cu mixerul. la tura a doua am inceput cu furculita dar nu se vedea nici un progres asa ca am trecut inapoi la mixer.
sunt icre de oblete amestecate cu ceva icre de caras.
ce ma fac??? sad.gif(((
Go to the top of the page
 
+Quote Post
n_puiu
mesaj May 5 2008, 07:22 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,562
Inregistrat pe: 1-September 03
De la: Dîn Corleone
Membrul Nr.: 8,842



QUOTE(anaelena @ May 5 2008, 08:17 PM) *
si eu ca norisor acum: urgent!!!!!
nu reusesc sa le repar. sad.gif



Moaie un miez de pîine în apă, stoarce-l şi apoi peste el adaugi din compoziţia tăiată, puţin cîte puţin şi amestecînd mereu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 07:35 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



QUOTE(n_puiu @ May 5 2008, 07:22 PM) *
Moaie un miez de pîine în apă, stoarce-l şi apoi peste el adaugi din compoziţia tăiată, puţin cîte puţin şi amestecînd mereu.



intre timp am mai incercat si cu apa fierbinte... sad.gif sper ca nu le-am ratat de tot.
indata ma apuc sa fac cum ai spus. bat cu furculita sau cu mixerul?
nus chiar aiurea in bucatarie si icrele de obicei imi ies. acum am intrat in panica.
iti multumesc din suflet pentru raspunsul rapid.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 07:51 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



nu merge.

nu ar trebui sa conteze cantitatea de paine, nu? ca doar am adaugat icrele cate putin. am batut cu furculita. parea legat, dar de fapt erau icre cu paine. sad.gif
e posibil sa fie de la ulei?
is trista... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
moatza
mesaj May 5 2008, 07:55 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,505
Inregistrat pe: 20-March 06
De la: buzau
Membrul Nr.: 30,859



pune o lingurita cu mustar si putin cate putin din compozitia taiata. fa cu mixerul!

Acest mesaj a fost editat de moatza: May 5 2008, 07:57 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
n_puiu
mesaj May 5 2008, 07:58 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,562
Inregistrat pe: 1-September 03
De la: Dîn Corleone
Membrul Nr.: 8,842



QUOTE(anaelena @ May 5 2008, 08:51 PM) *
nu merge.


Imi pare rău, se întîmplă căteodată să nu iasă, cine ştie de ce...

Dar le-ai lăsat măcar o zi în frigider?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 08:16 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



QUOTE(n_puiu @ May 5 2008, 07:58 PM) *
Imi pare rău, se întîmplă căteodată să nu iasă, cine ştie de ce...

Dar le-ai lăsat măcar o zi în frigider?



e totusi incurajator ca imi spui ca nu am gresit eu...

pestele era foarte proaspat. atunci luat din dunare.
le-am lasat 3 zile in frigider. mama asa mi-a zis. barbatul mi-a zis ca e suficient si o ora. erau cu sare.

fiimea ma intreaba acum daca exista forum despre icre smile.gif))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 08:18 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



QUOTE(moatza @ May 5 2008, 07:55 PM) *
pune o lingurita cu mustar si putin cate putin din compozitia taiata. fa cu mixerul!


moatza fac si asa cum zici tu... saracele icre au patit toate reparatiile cu putinta: alte icre, lamaie, picaturi de apa fierbinte, paine...
dar pot sa le fac maine?? ca nu mai rezist... nu de efort, ci de tristete.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
moatza
mesaj May 5 2008, 08:24 PM


Master of disaster


Grup: Membri
Postari: 5,505
Inregistrat pe: 20-March 06
De la: buzau
Membrul Nr.: 30,859



QUOTE(anaelena @ May 5 2008, 08:18 PM) *
moatza fac si asa cum zici tu... saracele icre au patit toate reparatiile cu putinta: alte icre, lamaie, picaturi de apa fierbinte, paine...
dar pot sa le fac maine?? ca nu mai rezist... nu de efort, ci de tristete.

fa-le-n seara asta ca sa te culci fericita! sigur reusesti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 09:20 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



QUOTE(moatza @ May 5 2008, 08:24 PM) *
fa-le-n seara asta ca sa te culci fericita! sigur reusesti.


uf moatzo ce imi faci tu...

back to icre biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Medeea.
mesaj May 5 2008, 09:24 PM


Captain Cook


Grup: Membri
Postari: 339
Inregistrat pe: 23-September 05
De la: Oradea
Membrul Nr.: 27,688



Ai putea incerca sa le "bati" cu un mixer de-ala vertical,cu cutit,sa mai sparga boabele.
Eu il folosesc la sfarsit,dupa ce la fac cu mixerul normal,si-mi ies foarte cremoase. (nu-mi vine denumirea aluia...nu "blender"...cum ii zice?)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
anaelena
mesaj May 5 2008, 09:50 PM


Big Chef


Grup: Membri
Postari: 703
Inregistrat pe: 4-January 06
Membrul Nr.: 29,696



QUOTE(Medeea. @ May 5 2008, 09:24 PM) *
Ai putea incerca sa le "bati" cu un mixer de-ala vertical,cu cutit,sa mai sparga boabele.
Eu il folosesc la sfarsit,dupa ce la fac cu mixerul normal,si-mi ies foarte cremoase. (nu-mi vine denumirea aluia...nu "blender"...cum ii zice?)



nu am, medeea.
tot incerc acum sa bat mustarul cu icrele cum a zis moatza...
nu pare sa iasa sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sandu liza 32311
mesaj May 6 2008, 01:48 PM


Bucataras


Grup: Membri
Postari: 78
Inregistrat pe: 16-February 06
Membrul Nr.: 30,374



eu repar icrele taiate cu un albus de ou crud. pun in alt vas si frec incet cu cate o lingura de icre pana le fac la loc pe toate.
si merge
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reclama
mesaj


Google Ads









Go to the top of the page
 
Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
Nici un cuvant cheie adaugat.

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membri:

 



Design by: Free IPB Skins & Web Proxy
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 23rd April 2014 - 10:21 PM

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)

Ati uitat parola?
Înregistrare